Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Петко и Рачков с открито заяждане в ефир

отпечатай новината

12.04.2013 11:00 | Видян 6774 пъти

Петко и Рачков с открито заяждане в ефир

Мария Игнатова събра накуп двамата си мъже- актуалната си половинка Димитър Рачков и бившият Петко Димитров, от когото има дете.

Блондинката никак не се смути да поиска от баджанаците заедно да я аплодират и дори ги разцелува един по един в ефир, с което успя да шокира и най- разкрепостените зрители на шоуто  "Като две капки вода".

Блондинката изглеждаше видимо доволна, когато след края на представлението ѝ Рачков и Петко ѝ поднесоха рози. Цвете тя получи и от сина си Виктор, който също изгледа превъплъщението ѝ в скута на татко си.

Бизнесменът бе седнал на първия ред в публиката и ръкопляскаше само на Мария.Отношението му към Рачков обаче, не бе така дружелюбно, въпреки, че не стана ясно двамата се заяждат, за да направят шоу на аудиторията или са искренни в нападките си.

В началото на шоуто Петко уж се пошегува с актьора,наричайки го "баджо", но подмятането му бе неуместно и никой не се разсмя. После бизнесменът заяви, че е в шоуто само на гости в ролята на бавачка и няма намерение да излзиа на сцената като участник, каквато покана му отправиха продуцентите.

Самият Рачков също не изглежда доволен от присъствието на бившият съпруг на Мария и го настъпи с дебелашка шега: "И аз скоро ще вляза в "Денсинг старс" да си направя двойка. Ще дойдем със Зуека, но аз ще съм мъжът." Какво точно имаше предвид актьорът, не стана ясно, но мнозина заподозряха,че се намеква на Петко за връзката му с Яна, която двамата продължават да отричат, пише Всеки ден.

Снимка: ekrana.info

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !