Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Куката се натрови с менте кокаин

отпечатай новината

10.04.2013 15:30 | Видян 2903 пъти

Куката се натрови с менте кокаин

Актьорът Мариан Вълев - Куката се натрови до безпаметност и едва не се събуди в спешното заради предрусване с "боклук" през уикенда, пише Всеки ден.

Намесата на негови приятели го спасила, но според близки на Мариан пристрастеността му към "бялото" вече е плашещо сериозна. Те са убедени, че той има нужда от незабавно лечение.

Куката посетил столична дискотека в центъра, известна с това за какво се използват тоалетните й. Групичката продължила купона в апартамент в "Люлин", където Вълев буквално си "махнал главата". Предрусването, смесено с огромни количества уиски и енергийни напитки си казали думата и Вълев изпаднал в истерична нервна криза.

Актьорът блъскал и чупел всичко наред, докато не се свлякъл на земята и получил сърцебиене и зачервяване. Приятелите му го наблъскали с валидол и го намокрили със много студена вода.

Най-близките му авери са категорични, че Мариан започва да се превръща в героя си от сериала "Под прикритие" и тъй като той е един от най-популярните персонажи сред младежта, това определено не е най-добрият пример за подражание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !