Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Жулиет Бинош с роля във филм на Димитър Гочев

отпечатай новината

08.04.2013 16:00 | Видян 1761 пъти

Жулиет Бинош с роля във филм на Димитър Гочев

Жулиет Бинош ще играе една от главните роли в новия филм на продуцента на "Стъклен дом" и "Под прикритие" Димитър Гочев. В продукцията тя ще си партнира с японската си колежка Ринко Кикучи. И двете имена вече ги има публикувани в профила на филма Nadie quiere la noche ("Никой не обича нощта") в сайта за кино imdb.com.

Драмата на режисьорката Изабел Коаксе е съвместна продукция на четири държави - Испания, Франция, Норвегия и България. Сега тя е в подготвителната си фаза, но със сигурност голяма част от сцените ще се заснемат у нас малко по-късно тази година.

Засега се знае само, че историята във филма се развива в края на XIX в. и в нея има любовен триъгълник. Най-вероятно в него са замесени двете актриси - Жулиет Бинош и Ринко Кикучи. Сценарист е Мигел Барош.

Бинош получи най-голямо признание за ролята си на Хана в "Английският пациент", за която получи "Оскар" за поддържаща роля през 1996 г. Ринко Кикучи пък е първата японска актриса в последните 50 г., която беше номинирана за същата награда, но през 2006 г. Тогава Ринко изигра глухонямото момиче във "Вавилон", където участваха звезди като Брад Пит и Кейт Бланшет.

Димитър Гочев и екипът му имат още няколко филмови проекта за тази година освен сериалите, по които работят с продуцентската къща "Камера". Сред тях е и филмът "Червено злато" по едноименния роман на писателката Людмила Филипова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !