Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Петко: С Яна сме заедно само на сцената

отпечатай новината

04.04.2013 16:45 | Видян 3242 пъти

Петко: С Яна сме заедно само на сцената

Загадъчният съсобственик на най-модерния нощен клуб – Петко Димитров , определено знае как да привлича хубавите жени. Дъщерята на милионера Ели Гигова, фолк певицата Преслава и "господарката на ефира" Мария Игнатова са сред изгорите на плейбоя. Според последните слухове красивата приятелка на Орлин Павлов Яна Акимова е новата жена до Петко Димитров. Той разкрива истината за отношенията си с партньорката си в предаването "Денсинг Старс" Яна, както и всички подробности от личния си живот, пред Галерия.

Как се решихте да участвате в "Денсинг Старс", господин Димитров?
Всичко стана много неочаквано за мен. Прибирах се от чужбина и още на летището ме изненадаха с поканата. В първия момент много се смях и изобщо не погледнах сериозно на предложението. Впоследствие споделих за поканата с мои приятели, които са участвали в подобни формати. Всички ми казаха: „Ти луд ли си да отказваш, преживяването е много положително и зареждащо“. Окуражиха ме да приема и в крайна сметка се реших.

Натоварени ли са ви тренировките?
Тренирам по три часа всеки ден от седмицата. Понякога стигат до шест – три часа сутринта и три следобед. Със сигурност ми се събра доста тъй като имам много ангажименти в клуба. Засега единствено ставането сутрин ми тежи. Но няма как иначе – на Яна й е удобно тренировките да се провеждат сутрин. На мен също – после имам доста работа в клуба.

Преживяхте много тежка травма на коляното миналата година. Създава ли ви проблеми и неудобства при танцуването?
Естествено. Аз съм на инжекции, но не го огласявам. Бих искал да благодаря на лекарите, които ме лекуват. Те са на много високо ниво и след хирургическата интервенция вече се чувствам добре. Инстинктът ми за самосъхранение от време на време се обажда и не ми позволява да се раздавам максимално в тренировките – или ме боли, или ме пробожда, или си го пазя инстинктивно. Но все пак на фона на тази травма мисля, че се справям добре.

Лекарите не се ли опитаха да ви разубедят да участвате в "Денсинг Старс"?
След като започнах тренировките, имах доста сериозни болки и ходих при тях за консултация. И двамата лекари бяха категорични, че моето коляно има нуждал от адаптация и след като мине известно време, няма да има проблем.

Какво е усещането по време на живите предававания?
Изживявал съм нещо подобно преди години, когато съм имал състезания по хокей. Преди тях съм имал подобен "гипс". В "Денсинг Старс“ е много силно нивото на адреналин и стрес – най-вече от това, че всичко, което се случва, ми е чуждо и несвойствено. Малко или много се притеснявам от факта как ще се представя. Още повече, тук сме в тандем и ако аз се изложа, излагам и другия човек, който не заслужава.

Роди ли се една красива любов покрай тренировките? Според жълтите медии с танцьорката Яна имате връзка.
В тренировките сме заедно. В живота не. Тя има човек до себе си. Всичко, което се написа, че сме заедно, е докъде майтап, докъде жълто – вие ще прецените.

Най-често ви описват като "Плейбой". Има ли жена до вас?
Няма, а думата плейбой не я възприемам като призвание. По-скоро съм набеден за такъв, тъй като клубовете, които менажирам, са посещавани от красиви жени, в сепаретата, където седим, сме заобиколени от красавици. Но това не означава, че имаме интимни отношения.

Но въпреки това получавате много неприлични предложения. Много ми е интересно как ви заговарят, какво ви казват?
Социалната мрежа навлезе много сериозно в нашето ежедневие. Аз имам три профила. Там получавам най-често предложенията. Може би много хора биха се притеснили да дойдат да ми кажат това, което мислят, в очите. Във Фейсбук обаче е много по-лесно. Много хора дори там си изливат душата. Честно казано, има жестове, на които се радвам много. Имам си дори донякъде Фейсбук приятелка, донякъде фенка, която преди един от лайфовете ми изпрати в бара пет малебита. Беше ги готвила специално заради мен цяла нощ.

Едновременно със слуховете за връзката ви с Яна тръгнаха и такива, че сте се събрали отново с Мария Игнатова. И двамата ги отрекохте, но моят въпрос е каква е рецептата за добри отношения с бивш любим човек?
Мога да посъветвам всички да си направят едно хубаво дете, а когато има такова същество между двама човека, винаги има остатъчни чувства.

Все пак Мария ми е родила Виктор и аз заради това ще съм й благодарен цял живот. Друг е въпросът, че ние не сме се разбрали като семейна двойка и всеки си е поел по пътя. Предпочитам това да е нашето житейско развитие и детето да не присъства на някакви скандали и битовизми, които придружават всяко второ семейство. При нас е вярно, че не сме толкова често с Мария, но детето не става свидетел на дрязги.

Малцина знаят, че рисувате много добре. Какво ви вдъхновява да хванете четката?
Рисувал съм, но то е в минало време.

В момента нямам спокойствието да започна, аз всеки ден съм на педал. Картините ми не съм си ги закачил вкъщи, което е може би моя грешка. Държа ги в две папки, които са забутани някъде. Знам горе-долу къде са и най-вероятно са потънали в прах. Много от тях са черно-бели, мога да дам на сина ми да ги оцвети. Истината е, че за да започне да рисува, човек трябва да има спокойствие, а аз всеки ден съм на педал. Всеки ден съм в някаква борба всеки ден съм в някакъв екшън. Аз ако започна в момента, четката ще трепери, а няма да твори това, което искам.

Тренировките за "Денсинг Старс" ли правят ежедневието ви толкова натоварено?

Определено ми е нанагорно, защото освен тренировките, следя ремонта на "Найт Флайт“. Всъщност ремонт е малка дума.

Ние правим съвсем различна концепция за клуба, затова и целият проект се казва evolution (еволюция – б. ред). Повечето клубове, които съм посещавал в България – а и извън страната, са копи-пейст на нещо вече правено по света.

Мога да се похваля, че в клуба всичко е правено за пръв път – и като визия, и съчетание, и концепция. Мисля, че много вдигаме летвата.

Силно се надявам ефектът, след като хората пристъпят в новия "Найт Флайт", да е "уау!".

автор: Йоана Тодорова

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !