Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Емануела се жени в Къртицата

отпечатай новината

03.04.2013 09:00 | Видян 2700 пъти

Емануела се жени в Къртицата

Емануела предложи брак на любимия си Никола. Церемонията ще се проведе директно по телевизията в шоуто Къртицата, в което певицата участва. По този начин лошото момиче иска да измие срама от тв флирта си с Денис Родман.

Заради него бъдещата булка влезе в тежък конфликт с Азис, който я взе на подбив, и когото колежката му си призна, че не понася. Васко бе разобличен в директния ефир на ТВ7 и доста се притесни. Той толкова се изнерви, че започна да се цупи и на водещия Иван, който директно го обвини в женски подход – първо се заяжда, после се прави на света вода ненапита.

Като коментатор на шоуто Малина предложи, за да има мир, Азис да стане кум. Друг от коментаторите – Евгени Минчев пък нарече Денис Родман “баба”, омотана в лилави шалове, и призова публично ромския славей да не се прави на Майка Тереза – “вече е жена на възраст”, както каза Лордът. Николета ЛозановаБожинова пък рече, че “ще си помисли” дали да стане кума или шаферка на бъдещата сватба на Емануела, с която не могат да се дишат.

От цялата работа единствен спечели 100 кила, който първи бе оправдан от продуцентите и се разбра, че той НЕ е Крътицата.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !