Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лесли Фремър е най- влиятелният стилист в Холивуд

отпечатай новината

16.03.2013 09:00 | Видян 2173 пъти

Лесли Фремър е най- влиятелният стилист в Холивуд

Всички искат нейното мнение, когато запълват гардероба си дрехи. Джулиан Мур, Чарлийз Терон, Рийз Уидърспун и Скарлет Йохансон са само част от звездите, които дължат много от блясъка си на Лесли Фремър. Дамата е сред топстилистите на знаменитостите и тази година оглави класацията на сп. The Hollywood Reporter за 25-те най-влиятелни стилисти в света.

Дамата е на 36 години и живее в Ню Йорк. Пред медията тя каза: "Водя се от инстинктите си. И когато нещо наистина ме развълнува, като го видя, знам, че ще бъде велико".

Лесли е родена в Торонто и е майка на две деца. В CV-то ѝ фигурира длъжността асистент на Анна Уинтур, а преди да стане моден директор, тя работи и за Тони Гудман.

„Беше около 2003 г. , когато "Vogue" започна да слага знаменитости на кориците си и аз бях асистент на тези фотосесии", споделя Фремър.

По-късно Лесли започва да работи за ВИП-клиентите на "Prada" и е помолена от Салма Хайек за съвет при избора ѝ на рокля за фестивала в Кан. Силно впечатлена от усета и професионализма на стилистката, Хайек веднага я запознава с колежката си Джулиан Мур и оттогава тя става неин клиент.

На второ място е стилистката Петра Фланери. Тя се грижи за визията на Ема Стоун, Зое Салдана, Мила Кунис, Клеър Дейнс, Меган Фокс и др. Химията между нея и Зое си личи от кадрите в списанието, където двете изглеждат като първи приятелки. Салдана носи рокля на "Lanvin".

Тройката се закрива от Рейчъл Зои, която през последните две години бе титулувана като „най-влиятелната стилистка". Дамата се погрижи за блестящите визии на Ан Хатауей, Дженифър Лорънс на тазгодишните „Оскар"-и.

Бившата редакторка на "Vogue" Kейт Янг, която работи с Натали Портман и Мишел Уилямс, е на 4-то място, пише Dnes.bg.

Стилистът на Тейлър Суифт Джозеф Касъл е на 13-а позиция. Това ни най-малко не смущава звездата, която изцяло му поверява стайлинга си.

„Джозеф дойде с цял гардероб от дрехи и обувки по време на една фотосесия, което е добре, защото понякога стилистите се панират", казва кънтри звездата за своя моден гуру.

Пред сп. The Hollywood Reporter тя позира с елегантна рокля в цвят горчица на "Elie Saab" и обувки "Prada".

Джей Ло е истинска дива и като такава тя разполага с двама стилисти. Това са Роб Зангарди и Мариел Хаен. Те работят в тандем и са позиционирани на 8 място. Освен с латината професионалистите помагат при избора на облекло и аксесоари на Гуен Стефани, София Вергара, Ким Кардашиян, Лили Колинс, Рейчъл МакАдамс, Шакира и Сиара.

Снимка: сп. The Hollywood Reporter

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !