Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дърво ли е Глория?

отпечатай новината

10.03.2013 09:00 | Видян 5573 пъти | Гласували 1

Дърво ли е Глория?

Глория със сигурност ще бъде НАЙ-КОМЕНТИРАНАТА звезда в започващото шоу Денсинг старс, чиято премиера е днес по Нова. Гранд дамата на фолка се завръща, след като вече доста месеци никаква я няма под светлините на прожекторите.

Въпросът е дали нейната слава на тв екрана няма да е мимолетна като тази на Николета Лозанова. Уж толкова добра в секса, уж между креватните и танцовите чупки имало пряка връзка, пък най-желаната жена от младите бг лъвчета се показа като истинско дърво в Денсинг старс при совето участие. Такава ли ще бъде съдбата на мадам Гло? Ледената кралица е на ход.

Очаква се нейна голяма конкуренция да бъде изгрялата в Шоуто на Слави специалистка по сексология Наталия Кобилкина. По отношение на чупките в ханша обаче Елен Колева също е добра и няма да учудващо тя да се окаже най-дръзката участничка в звездното предаване. Понеже сме я гледали по балове, филмът Хубава жена е жалка увертюра пред уменията на Елен

Повече за майтап са поканени други две дами, чияято почтена възраст не предполага особено фаворитна позиция като състезателки. Става въпрос за Капка Сидерова – журналистката и партийна лидерка, която обяви, че ще танцува в знак на протест срещу старите кримки в политиката – май най-вече срещу Волен Сидеров.
Другата кака на трупата ще се окаже граждански активната Латинка Петрова. Ексконтингентът на Сатирата е голяма фурия – играе, пее, танцува и ще бъде истинска атракция в шоуто, както е и по време на протестите срещу монополистите и Синята зона

Бойният заряд на шоуто допълват и мъжете в състезанието. Начело със световния шампион по бокс Детелин Далаклиев, който както винаги стартира нахъсан за победа. Боксът, но чисто любителски, е страст и на Део, който има опит в танците – брейкът и темподобни акробатични изпълнения са неговата специалност

Предвид фигурата на тежкоатлет, освен ако не ни изненада с чутовно отслабване с нещо като 50 кг, Люси Иларионов също ще бъде интересен състезател в шоуто Денсинг старс. Нашумелият след миналогодишния си дебют в друго предаване на Нова – Х-фактор певец Ангел като никога ще денси без Мойсей. Сам е и водещият на Сделка или не Румен Луканов.
На поразяващата уста този пълед блестящото си представяне до Ники Кънчев във ВИП и Биг Брадър,

Алекс Сърчаджиева е на върха на славата. Хубава двойка ще бъдат с бойния другар на покойната й майка Пепа Николова - Краси Ранков, върнал се в кариерата като ченгето от мола в сериала на бТВ Стъклен дом. По италиански модел ще има и вотар дама – водеща – красивият ум Никол Станкулова.

Напудреното жури трудно ще бъде спирано да говори. Интересно дали, ако наистина вземе да стане министър, в него ще остане Илияна Раева. Когато към нейната буйна кръв и неспираща уста се добави гарнитурата от Калин Сърменов, известен като Милото от 7 часа разлика на бТВ и  позабравената Галена Великова, комбинацията става гърмяща. Повече с езика на жестовете вероятно ще комуникира професионалистът от Хавана Алфредо Торес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !