Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Косъма сменя Стефан Щерев в "Падащи звезди"

отпечатай новината

07.03.2013 17:30 | Видян 2554 пъти

Косъма сменя Стефан Щерев в

Сатиричното шоу "Падащи звезди" по БНТ1 този петък в 22:00 часа ще мине в ефир без водещия Стефан Щерев. Неговото място до Яна Грудева ще заеме Александър Сано – Среброто, съобщават продуцентите.

Причината за рокадата е, че Стефан заминава да играе в Народния театър в Нови сад. Постановката, в която водещият е предпочел да се изявява в главната роля, вместо да води предавето, е "Наход Симеон" и винаги се представя пред препълнени салони в съседната ни държава. Представлението обра и 9 отличия на най-престижните "Стерийни награди" в Сърбия.
Режисьор е прочутият словенец Томи Янежич, а заедно на сцената със Стефан ще бъдат Борис Исакович, Йована Стипич, Ясна Джуричич, Ненад Чирич и др. Музиката на огромния спектатъл е на Борис Ковач, който миналата година гостува в "София лайф клуб". Спектакълът е по текст на известната писателка Милена Маркович по мотиви на поемата на Й.С.Попович "Наход Симеон". Спектакълът получава най-добрите критики и отзиви не само в Сърбия.

Интересна история е, че на репетициите през 2006 година Стефан се контузи 10 дни преди премиерата и влиeза в болница. На негово място на премиерата тогава игра самият режисьор, а Стефан влeза в ролята си от следващия сезон. Преди това те двамата са работили в Театър Ателие 212 в "Крал Лир" и в няколко проекта за изучаване на актьорската игра.

Стефан Щерев ще има представления на 6 и 7 март, след което ще продължи да бъде водещ на "Падащи звезди" по БНТ1.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !