Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Райна изгоря на плажа посред зима

отпечатай новината

01.03.2013 12:45 | Видян 3205 пъти

Райна изгоря на плажа посред зима

Фолкдивата Райна се оказа без багаж на летище София след близо 12-часов полет от Мексико.

"На финала на пътешествието ми в Куба и Мексико имахме малко проблеми с моята приятелка, с която бяхме там.  Четири извънредни полета изтърпяхме и така, общо взето, доста си полетяхме. Като пристигнахме в България, се оказа, че са ни загубили багажа, но след няколко дни ни го върнаха. Важно е, че всичко приключи добре и въпреки тези повратни точки, екскурзията ни остана незабравима", сподели пред Телеграф Райна.

Преди Райна и приятелката й Велина Узунова да се отправят към Мексико, прекарали 7 дни в Хавана, Куба. Там двете красавици станали обект на непрекъснати комплименти от страна на тамошните кавалери и дори ги снимали във филм. "Не разбрах в кой филм и какво се случи. Помолиха да ни снимат и се съгласихме, но доста бързо си тръгнахме от снимачната площадка, тъй като трябваше да заминем за Варадеро", разказва Райна.

Изпълнителката на Пайнер е възхитена от атмосферата, която витае в Куба, и е категорична, че пак би се върнала там.

"Там има невероятна емоция, страст, тръпка. Не може да се опише с думи. Мирис на ром и кубински пури, а въздухът сякаш танцува с теб и предава емоциите ти", пренася се в мислите си в далечна Хавана пайнерката.

В Мексико пък Райна и дружката  ѝ се насладили на най-красивия плаж и на най-чистата вода. "Уникално беше, но искахме да разгледаме атракциите и на плаж сме били само един ден, но това бе достатъчно, за да изгорим", през смях разказва Райна.

Певицата сподели, че в Куба са най-вкусните плодове, а тя се е влюбила в гуавата. В Мексико пък двете хубавици яли непрекъснато начос, тъй като това било най-разпространената храна там.

Спомен в сърцата на Велина и Райна оставило и гмуркането им със скафандър на 5м дълбочина, където си плували с шарени рибки и скатове. За финал Райна отбелязва, че следващото пътуване ще е до Хонконг или Малдивите, а защо не и до Макао, допълни Телеграф.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !