Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мариана Попова: "Искам бебе от Първанов!"

отпечатай новината

03.08.2008 09:00 | Видян 24685 пъти | Гласували 5

Мариана Попова:

Бременна ли е Мариана Попова? И по-важният въпрос: кой би могъл да бъде таткото?
Тeзи две питания отправи преди седмица най-големият светски сайт в България www.slava.bg. Малка е вероятността това да е победителят в "Пей с мен" Миро, въпреки че двамата са неразделни заради общите им артистични ангажименти, пише електронната медия. Там се питат дали изъплнителката на Каква любов си има вземане-даване с Първанов и дали, ако тази невероятна версия изобщо би могла да се разисква, не е възможно виновникът да се окаже той? Според политически интриги певицата била лично негов избор като член на последния му щаб и той питаел най-топли чувства към нея. Но достатъчно основание ли е това за подобни хипотези?
 Звездна афера а ла Саркози или прост пиар? СЛАВА не се наема да отсъжда.

"Бих искала клюката да е вярна, но за съжаление не е. Много харесвам Първанов като мъж. Даже бих могла да го обичам. Познавам го отдавна, пяла съм на президентската му кампания. После той върна жеста, като подкрепи мен и Тити Папазов във Великолепната шесторка...Това е. Ааа, и бременна ли съм вече? Може би защото преди малко хапнах мусака с таратор и ми се наду коремът?! А пък Първанов на тази вързаст може ли още да има деца? Доколкото знам, има двама сина, а единият е около моята възраст. Но много благодаря, че ме свързват с Президента", сподели само за СЛАВА певицата.
Колежката й Емилия – последната родилка от шоубизнеса, отричаше бременността си до 5-ия месец, а до 6-ия не казваше кой е таткото.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !