Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Летящ старт за Милаела Филева

отпечатай новината

26.02.2013 16:30 | Видян 2172 пъти

Летящ старт за  Милаела Филева

Много фенове, приятели и музиканти се събраха в столичния клуб Грамофон за представянето на горещия сингъл на Михаела Филева – "Опасно близки".

Програмата започна с благодарности от страна на Монте Мюзик (основателите Магдалена Сотирова и Графа) към всички фенове на българската музика, които подкрепят новите изпълнители и им дават шанс да творят. Логично последва стилното видео. След бурните аплодисменти дойде кулминацията на вечерта – Михаела, VenZy и Печенката, в съпровод от акустична кирата, пяха специално за публиката. Изпълнението беше изключително въздействащо, а последвалият танц на Михаела и момичетата от The Center показа, че младата изпълнителка освен красива, талантлива и умее да свири на китара, е невероятна танцьорка.

Лъчезарната Михаела Филева не пропусна никой в благодарностите си за специалната вечер,  сцената се изпълни с букети и подаръци, а както самата тя каза "...един от най-специалните жестове днес е лайфа на Били Хлапето и Lexus", които бяха част от програмата на шоуто.

Михаела Филева е едно от новите имена в каталога на Монте Мюзик. Песента "Когато ти трябвам", в която партнира на Били Хлапето, е един от хитовете на 2012. VenZy, който участва в "Опасно близки" също е откритие на музикалната компания. Съвсем скоро се очаква да излезе и първия му самостоятелен сингъл. От Монте Мюзик заявяват намерението си да продължават да правят нови музикални проекти и да дават шанс на млади и талантливи изпълнители. Компанията отправя своите благодарности към всички, които ценят и помагат за развитието на българската музика.

"Опасно близки" е по музика, текст и аранжимент на Графа, режисьор на видеото е Васил Стефанов. Още с премиерата ѝ медиите дават заявки за излъчването й, за първия си ден в интернет песента натрупа над 50 хиляди гледания, което е признание за всеки млад изпълнител.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !