Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Ралица Балева изгоря с 6 млн. евро

отпечатай новината

21.02.2013 17:00 | Видян 2864 пъти

Ралица Балева изгоря с 6 млн. евро

Унищожителен срив преживяла преди 4 години. Топ моделката у с международна кариера, която бе снаха на Милко Балев, дългогодишния началник на кабинета на Тато, фалирала и рухнала психически. Впоследствие обаче намерила сили да се съвземе след тежкия финансов нокдаун, издава Уикенд.

Ралица изгубила близо 6 млн. евро покрай бизнеса си с бански костюми. Сега, когато истината излиза наяве, мнозина са шокирани не само от драмата на моделката, но и от факта, че тя е имала толкова много пари.

Колосалната сума Балева загубила не поради липса на бизнес нюх, а заради наивността и доверчивостта си. Някогашната снаха на сивия кардинал на БКП била безмилостно измамена от своя италианска съдружничка. 

Двете стартирали заедно на Ботуша предприятието си за плажни облекла и всичко уж вървяло добре. Ралица била обнадеждена за бъдещето си, както и за инвестициите си, възлизащи на споменатата по-горе сума от 6 млн. евро.

41-годишната днес моделка нямала притеснения за парите си, защото ортачката й вложила повече. Италианката била и главният двигател на бизнеса, а ролята на българката се свеждала до дистрибуцията и рекламата на продукцията.

Уви, оказало се, че вместо успешна фирма, съдружничката на Ралица е изградила типична финансова пирамида. Един ден всичко рухнало и истината лъснала. 

Тогава и самата Балева разбрала, че компанията, в която е инвестирала, дължи огромни суми на няколко банки. Отделно партньорката й била създала и нещо като черна каса - криела продажби и приходи.

Като научила за схемата, Ралица моментално завела дело срещу наглата италианка. Вече четвърта година обаче прецаканата моделка не получавала справедливост. До този момент тя не си е върнала и евро.

В началото на Балева й било трудно да приеме истината. Била пред нервен срив, не искала да повярва, че е изгубила по-голямата част от спестяванията си, които е трупала с години. Отделно се тормозела и задето е вложила толкова ентусиазъм и време в една голяма измама.

Ралица наивно смятала, че със съдружничката ще изградят успешна компания и моден бранд по примера на други световни топ модели като Миранда Кер и Жизел Бюндхен. Дори в напреднала бременност тя търсела клиенти за колекцията си от бански, а накрая се оказало, че усилията й са били напразни.

Ралица открила в майчинството, След като родила дъщеря си Маргарет, манекенката отново разцъфнала и желанието й за живот се възвърнало. Вече нямало и помен от обзелата я депресия.

Маргарет е плод от любовта на моделката с богаташа Джон Балдзарини. Двамата не са се женили и в скоро време не планират сватба. Запознати твърдят, че бизнесменът вече имал един брак зад гърба си и няколко деца. Една от дъщерите му била от наследницата на компанията "Сваровски" Фиона Сваровски.

Понастоящем Ралица, която в миналото бе муза на световноизвестния дизайнер Джанфранко фере, е решила известно време да не рискува с нови бизнес начинания. Тя се е посветила изцяло на семейството си, което я прави истински щастлива. За изгубените 6 млн. евро пък все по-рядко се ядосвала, издава още Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !