Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

"Сделка или не" излъга Нед със 100 бона

отпечатай новината

01.02.2013 12:15 | Видян 2776 пъти

След като продуцентите на "Биг брадър ол старс” Нико Тупарев и Нова тв изпързаляха Найден с голямата награда в полза на македонецът Лестер, тези дни стана ясно, че той е спечелил и 100 бона от "Сделка или не", но няма да ги види никога. В Нова тв преценили, че Нед е човекът, който може да качи рейтинга на всяко предаване, но ако той спечели което и да било шоу, бъдещите му участия са поставени под въпрос. Телевизията ще бъде обвинена, че го лансира и дели печалбите с него, а такива съмнения собствениците от MTG не биха допуснали, пише Блиц.

Предаването, в което Нед печели 100 000 хиляди от "Сделка или не" така и няма да бъде излъчено. Както не са излъчени и участията на останалите брадъри, с изключение на Стойка Пипирудата и Лиляна, въпреки че в играта с кутиите са се включили всички, както е записано в договорите им с Тупарев.

Нед обаче е бил компенсиран за играта си с висок хонорар, предстои му и участие в "Шатра", която стартира на 5 февруари. В риалитито български звезди ще живеят в големи ромски фамилии, а целта е да бъдат обявени за членове на семейството.

Самият Найден разбираемо отказва да коментира решението на ръководството на Нова тв, тъй като макар и лишен от 100 000 лв. от "Сделката", той все пак ще ги вземе с повече телевизионни изяви, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !