Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Златка заживя с 8 циганчета

отпечатай новината

31.01.2013 09:30 | Видян 3757 пъти

Златка заживя с 8 циганчета

Златка Димитрова , която бе сред най-атрактивните участници в последния „ВИП Брадър“, от началото на седмицата заживя в циганско семейство с 8 деца, съобщава Галерия. Къщата на ромите е в отдалечено петричко село.

Сексапилната брюнетка ще се бори за прехраната на семейството заедно с ромите и ще изпита всички несгоди на чергарския живот.

Компания сред циганите ще й правят журналистът Мартин Карбовски и певецът Дичо. Всички те са участници в риалити формата на Нова телевизия „Шатра“, който започва в началото на февруари.

Циганите ще си избират любимци сред българските звезди, а когото не харесат, ще гонят. „Златка е много работлива, перфектна домакиня и е народен човек. Едва ли трудностите ще я стреснат и най-вероятно тя ще стане любимка на ромите“, прогнозират зрители.

Плеймейтката определено се е сдобила с много фенове след участието си във „ВИП Брадър„, където сбърка имената на столиците, но показа, че е открита и с изострено чувство за справедливост. След излизането от Къщата интересът на тв продуцентите към нея е засилен, а няколко пъти тя бе канена за водеща в сутрешния блок на „Нова“ заедно с Павел Владимиров.

Напоследък Златка рядко се появява на светски партита и предпочита да си стои вкъщи заедно с приятеля си Миро, с когото от известно време живеят заедно. Откакто е с Миро, спряха и всевъзможните клюки по неин адрес, които я забъркваха с кого ли не, включително с Димитър Бербатов, когото тя въобще не познава, пише още Галерия.

„Не е изключено с Миро скоро да вдигнат и сватба“, предполагат приятели на най-голямата опонентка на Къци във „ВИП Брадър“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !