Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Пайнер измислиха нова награда, за да предотвратят бунт

отпечатай новината

30.01.2013 12:15 | Видян 3351 пъти

Пайнер измислиха нова награда, за да предотвратят бунт

На 26 февруари 2013 г. за 11-ти път ще се проведе церемонията по връчване на Годишните музикални награди на телевизия Планета. От сега се шушука при кого ще отидат престижните статуетки. По принцип феновете трябва да гласуват до 22 февруари и да направят своя избор с Анкетна карта, като могат да гласуват само за едно предложение във всяка категория и така да определят най-добрите хитове, видеоклипове, албуми и изпълнители, които заслужават да получат своите награди, пише Супер 19'.

След като обявиха официално номинациите, феновете обаче бяха озадачени от категорията Музикален идол на България за 2012. След като през тази година ще има Изпълнител на 2012, от какъв зор ще се избира и Музикален идол, питат се фенове на лекия жанр. Супер 19' обаче дочу, че всичко се прави, за да се угоди на "златните кокошки" във фирмата.

След като било вече ясно, че голямата награда ще отиде в ръцете на Анелия, другите звезди като Галена и Преслава ревнали в един глас, че са недооценени. Митко Пайнера направил спешна среща с мениджмънта на компанията в Димитровград и всички взели дружното решение да учредят наградата Музикален идол.

Всъщност всяка година инж.Димитров прави компромиси в името на това да запази мира в Пайнер. По този начин почти всяка година се появява по някоя допълнителна категория, която на всички е ясно, че не е престижна, но просто задоволява капризите на някоя от засуканите изпълнителки. Преди години имаше категории Певица на народа, Певица на десетилетието и други подобни.

Все още обаче не се знае Преслава или Галена ще е първата носителка на новия приз. "Нищо чудно сега да пламне война пък между тях двете", клюкарат ги треторазрядни певици от димитровградската чалга империя.

Публична тайна е, че двете звезди не спират да си въртят номера. Певиците, които минават за най-оборотните в попфолка, отдавна не могат да се понасят, макар да демонстрират много топли приятелски отношения пред публика.Според запознати те дори не могат да се дишат, макар че когато дебютираха на сцена бяха близки. Вече и двете се изживяват като звезди и дори не си говорят. Появата на новото им парче Бутилка е след заповед от продуцента да направят ново дуетно парче, с което да събудят феновете от летаргията на еднообразните ритми в жанра. За разкош дуета стана трио, след като и Борис Дали се включи в песента.

Попфолк гърлите дълго време отлагаха новата песен. Те официално се оправдаваха, че още не са намерили най-подходящия аранжимент, който да превърне парчето в хит. Галена дори заяви, че заради високите критерии на феновете, трябва да бъдат много внимателни с новите общи проекти, за да разочароват публиката си с лоша песен. Преди Бутилка, двете вече имаха едно общо парче Хайде, откажи ме, което представиха на Наградите, когато Галена бе избрана за певица на годината. Въпреки обидата, Преслава се качи на сцената да представят парчето. Специално за видеото двете хитови певици летяха дори до Дубай, за да заснемат лентата в пустинята.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !