Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Война Слави-Сашка Васева

отпечатай новината

24.01.2013 13:30 | Видян 2652 пъти

Война Слави-Сашка Васева

Нова война е на път да избухне в  родния шоубизнес. Този път един срещу друг се изправят двама от динозаврите в сферата на забавленията- Слави Трифонов и Сашка Васева, пише Всеки ден.

Eстествено първият нападнал  бе Слави. Преди няколко издания на шоуто си той си позволил гавра с блондинката, сравнявайки я с британската поп звезда Адел, защото
Сашка хем била руса, хем била дебела, точно като нея.

Оказва се обаче, че сравнението е наранило самочувствието на и без това обидчивата чалга звезда, която веднага решила да отвърне на удара. Дупнишката Мадона написала гневен имейл, който изпратила в пощата на "Шоуто на Слави".

В писмото си Сашка категорично твърди, че Дългия е продал душата си на дявола и тя много добре знае това.

Освен това учиндолецът й завиждал, че тя има семейство и две деца, а той все още не е създал дори един наследник. "Спри да се заяждаш с мен, Слави", завършва с призив имейлът на Сашка Васева.

След като самият шоу-мен го прочете в ефира на предаването си, той заяви, че няма какво повече да коментира. Добре познаващи нравите му обаче са на мнение, че Трифонов няма да остави нещата така и ще намери начин да отмъсти подобаващо на певицата. Очаква се нова порция гаври с ветеран-ката на попфолка.

Нищо чудно тя да се превърне в централен персонаж в понеделнишката актьорска вечер.

"Намирам бъзиците на Трифонов за изключително мерзки и обидни. Имам чувство за хумор, но сценаристите му прекаляват. Слави се гаври с успелите хора — Бойко Борисов, Лили Иванова, Росен Плевнелив, Галена, Дони и Нети. Е, вече включи и мен в тази редица. Аз обаче няма да мълча и съм решена да си търся правата по съдебен път", обясни Васева пред "Всеки ден".

Все пак тя уточни, че е доволна от факта, че Трифонов е прочел правото й на отговор в шоуто си.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !