Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ирена Милянкова излезе от изолация

отпечатай новината

23.01.2013 17:00 | Видян 4497 пъти

Ирена Милянкова излезе от изолация

18 години от своето създаване отпразнува Визаж с голямо парти в клуб Sin City,пише в. Супер 19'. Собственичката на модната агенция Евгения Калканджиева посрещаше повече от час много звезди от шоубизнеса, модните и музикалните среди, приятели и партньори.

Тя се бе дегизирала с червен цилиндър и си поговори с всеки един от вип гостите на събитието.

Сред известните бяха забелязани тв продуцентите Андрей Арнаудов и Eмил Кошлуков, тв водещят Мартин Карбовски, Румънеца, актьорът Мариан Вълев познат повече като Росен Куката от Под прикритие.

Те се забавляваха до ранните часове на денонощието, наред с топмоделите и миските на агенцията Гери Дончева, Олга Модева, Христина Несторова, Антония Петрова, Наталия Милкова, Виктория Джумпарова и още куп звезди от родните и международните модни подиуми,пише още Супер 19'.

Моделката и актриса Ирена Милянкова, която през последните месеци попадна в изолация, заради ареста на съпруга си Росен Чолов, също се появи на партито, за да уважи Калканджиева.

Топ моделката и тв водеща  Гергана Малкоданска пък дойде под ръка с гаджето си Демир Доган, син на лидера на ДПС.

В по-късните часове на нощта, репортер на Супер 19', забеляза в клуба на елита и Багата, който пристигна със солидна мъжка компания.

Специални гост-изпълнители на вечерта бяха Ангел и Моисей, Криско, Ян Бибиян, АV (Ей Ви), певецът и топ-модел на Визаж Alek Sandar и фурията на DJ миксовете  в цяла Франция и Швейцария DJ Sara Costa.

Красивата диджейка, освен че миксира в най-горещите френски клубове, е и предпочитан изпълнител за модните събития  и партита на Escada, Louis Vuitton, Guess by Marciano, Patrizia Pepe, Bo Concept.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !