Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Евелина Борисова върти скайп любов

отпечатай новината

13.01.2013 09:05 | Видян 7582 пъти | Гласували 1

Евелина Борисова върти скайп любов

Невъзможна любов мъчи вече цяла година Евелина Борисова от "Седем часа разлика". Звездата е хлътнала по български емигрант в Англия, с когото контактува само по скайпа. Русокосата актриса и бизнес дама е убедена, че това е мъжът на живота ѝ и мечтае някой ден двамата да се съберат в една държава, издава Уикенд.

"В момента изживявам нещо невероятно и изключително. Приятно и смислено е, защото поддържаме връзка от разстояние. Двамата сме много близки. Той е човек, който мисли за мен. В същото време нямаме негатива на това вечер, като се приберем, да се караме, защото всеки е изнервен. Това е много стабилна и спокойна връзка", признава звездата от хитовия bTV сериал.

За своя любим актрисата не желае да разкрива много подробности. Бил солиден мъж с добро възпитание и маниери, но не смятала за необходимо да обявява самоличността му пред журналистите и феновете си.

Двамата се запознали с посредничеството на общи приятели. Последните доста трябвало да убеждават Евелина, че са ѝ намерили идеалния кандидат. Тя не била сигурна, че от една такава странна връзка от разстояние ще излезе нещо сериозно, пише Уикенд.

Чак след като се убедила, че дори голямата дистанция не е проблем, актрисата се съгласила да представи избраника си на дъщеря си Антоанета. Момичето е на 20 години и е плод на връзката на майка си с бизнесмена Пламен Минев. Не е ясно дали и срещата на девойката с "англичанина" не е станала по интернет.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !