Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Лестер: Искам да стана певец в България

отпечатай новината

10.01.2013 15:30 | Видян 6112 пъти | Гласували 2

Лестер: Искам да стана певец в България

Никола Настески - Лестер , който стана победител в Биг Брадър е на 22 години, студент и манекен от Скопие, участвал e в балканското издание на популярното риалити предаване. Обича да играе футбол и да тренира във фитнеса. Не се отказва, докато не постигне целта си. Решава да влезе в родното шоу, защото това за него е истинско предизвикателство. Преди старта на новия сезон се надяваше в Къщата да срещне красиви момичета и да се забавлява от сърце. Македонският участник победи на финала другия претендент за голямата награда - Найден.

Ще изкараш ли книжка, за да си караш колата, която спечели от Биг Брадър или смяташ да я продадеш?
Мисля да си задържа колата, защото тя ми е все пак късмет. Ще изкарам книжка, на 22 години съм вече, време ми е. И така, ще си я карам и ще обикалям Балканите.

Как успя да се пребориш с останалите съквартиранти, за да станеш победител в българското шоу?
Няма как да не призная, че всички съквартиранти допринесоха за тази награда. Найден беше много хитър и му идваха много простотии наум. Забавлявахме публиката. Трябва да благодаря на всички, но Найден ми беше най-близък. Миро също, той беше много добър. В Балканския Биг Брадър също имаше интересни участници, някои по-възрастни от мен. Само, че аз бях на 22, всички останали на по 30 и отгоре.

Защо твоите сънародници от Македония не те подкрепиха?
Предаването за съжаление не се е излъчвало по нито една македонска телевизия. Но въпреки това, македонците сме интересни хора. Така се случи и в Балканския Биг Брадър, нямах много подкрепа. Не обвинявам хората, може да нямат пари, криза е. Все още не знам какво ме чака. Засега трябва да мине повече време, за да си подредя приоритетите. Може да се пробвам в България, ако има добри предложения, защо не. При вас шоубизнеса е на много по високо ниво. От друга страна аз никога не съм гледал хората от каква националност са.

По време на риалитито ти демонстрира певчески талант, смяташ ли да се развиваш в тази посока?
Аз трябваше да избирам дали да запиша песен и клип в Македония или да дойда тук. Избрах Биг Брадър и сега не знам, ако се върна там, дали ще имам същите възможности. Ако тук се появи продуцент, бих могъл да пея и в България. Тоше Проески беше голям талант и бих искал да ходя по неговите стъпки, но който се е опитал да го копира, не е успял.

Според клюката, разпространена в някои сръбски таблоиди, преди време си заработвал като стриптизьор?
Истината е съвсем различна. Преди да вляза в Балканския Брадър ми зададоха въпрос "Работили ли сте нещо интересно, имали ли сте някоя по-паметна случка?" и аз се сетих за един случай, когато с един мой приятел от фитнеса се съблякохме по боскерки, не че сме правили стриптийз. Казах го това и те веднага писаха, че съм стриптийзьор във визитката. Който ме познава лично, знае, че аз не правя стриптийз и никога не съм упражнявал тази професия.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !