Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ралица Балева фалира

отпечатай новината

07.01.2013 13:00 | Видян 4226 пъти

Ралица Балева фалира

Компаниите на фамилията Балдзарини, към която преди време се присъедини и българската манекенка Ралица Балева, тази седмица ще бъдат обявени за фалит от италианската прокуратура. Това съобщава швейцарският всекидневник "Кориере дел Тичино". Фамилията е известна още като "кралете на тенджерите", тъй като основната им дейност е свързана с производство на домакински прибори, пише Блиц.

Ралица Балева е съпруга на Джон Балдзарини, който се издирва от италианските власти от май м.г. за дългове от 100 милиона евро на групата към италианската хазна. Компанията се ръководи главно от бащата на Джон - Антонио Балдзарини (80 г.), който към днешна дата е под домашен арест. Под домашен арест са и наследниците му Роберт и Жаклин.

Обвиненията на Римската прокуратура към 4-мата са за умишлен фалит и изпразване на компаниите с цел неплащане на данъци, такси и осигуровки на обща стойност над 100 милиона евро. Въпреки усилията на властите, опитите да бъдат покрити дълговете на групата от предприемача, били напразни. Той е купил марката на империята, чието седалище се намира в Корнате д'Ада.

Очаква се тази седмица процедурата по фалирането на 2-те основни компании в империята - "Имко Фрийнет" и WTC , да стартира, пише още "Кориере дел Тичино". На улицата ще останат около 50 души. Без прехрана са останали и 23-ма служители на друга фирма на фамилията - MGG, която също е фалирала.

През декември служители на фирмите протестираха пред жилището на Антонио Балдзарини в Медзаго, близо до Милано, припомня вестник "Ил джорно".

От месеци управлението на компаниите на Балдзарини, която е с швейцарски корени, е поето от властите. Това се случи, след като гаранциите за финансово покритие на бизнесмена, не бяха одобрени, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !