Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Зрителка наплю Милен Цветков в ефир

отпечатай новината

02.01.2013 18:00 | Видян 3153 пъти

Зрителка наплю Милен Цветков в ефир

"Вие сте ужасен човек! Изключително неконструктивен сте!". Така защитничка на президента наплю в ефир водещия Милен Цветков , който подложи на дискусия грешката в речта на Росен Плевнелиев, в която бе показана планина в Колорадо вместо българска природа. "Има ли значение дали снимката е от Алпите или от Танганайка", възмути се нахъсаната зрителка. "Госпожо, това е един много важен въпрос. Президентът има само една реч към хората през годината! Това е гавра!", възмути се друга зрителка. И допълни, че грешката в речта е порнография и неуважение към хората, пише Блиц.

"Браво на вас, само вашето предаване гледам", обади се български фен на предаването по Нова тв от Будапеща. Той призова Милен Цветков да поиска от бг посолството в Унгария да му предостави речта на унгарския президент и да видят хората какво означава реч и какво означава президентът за унгарците.

Случаят със сгрешената снимка при речта на Плевнелиев не е гаф, а излагация. Екипът на Плевнелиев го изложи, в държавата е пълно с калинки, бе категоричен друг зрител.

"Грешка-смешка! Хубаво е понякога да се "поразчупим " с нещо шеговито,но в случая си е проста излагация :) Не хвърляйте вина върху Президента,затова,че някой смешко по смешна телевизия е объркал :)", включи се в страницата във фейсбук на предаването Златина Зашева.

Дете пък се включи в ефир с мерак да влезе в "Господари на ефира". Ами кажете нещо интересно, за да влезете в Господарите, насърчи го водещият. "Чакам от 20 минути да ми вдигнете и накрая ми вдигнахте", помъчи се зрителчето, пише още Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !