Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Китайски хороскоп за 2013

отпечатай новината

31.12.2012 09:30 | Видян 14280 пъти | Гласували 2

Китайски хороскоп за 2013

Китайските хороскопи, както знаете, не се мерят по звездите, а по животните. Затова и новата им година ще настъпи не на 1 януари, а чак на 10 февруари 2013. Ден, в който трябва да сте облечени в черно или в други тъмни тонове, за да посрещнете подобаващо Годината на черната змия. Най-важна е тя за онези, които са родени под знака на змията.

Ако съдим по опита на китайците, Змията е мъдра, прозорлива и упорита, сантиментална, нежна. Притежава прекрасно чувство за хумор, изискана е, дори суетна. Говори малко, а мисли много. Змията е интелектуална, мъдра, интуитивна. Тя има шесто чувство. Спокойна е, бързо взима решения, не понася провалите и обикновено достига набелязаните цели. Ще ви помогне само, ако изпитва дълбока симпатия към вас, но често стига до крайности и ненужна саможертва. Склонна е да преувеличава и ако направи услуга може така да се сближи, че да ви задуши с чувствата си и може да съжалите, че сте потърсили съдействие от нея.

Змията е ленива, но може да свърши всякаква работа, стига да пожелае. Винаги успява да намери точно толкова пари, колкото ѝ трябват.

Какво означава това за всички нас? 2013 г. трябва да очакваме да бъде спокойна година, но и време на промени, когато интелектът, нормалното, правилният начин ще изместват кризата и арогантността, на които сме подвластни от края 2008 г. и началото на 2009 г. Може би именно идната година ще бъде трамплинът към по-добри дни, които всички отдавна очакваме.

Плъх 2013
Плъхът ще се бори за комфорт през 2013 г. Важно е да идентифицирате проблемите и да излезете на битка с тях. Възможно е да имате загуби в тази война, но със сигурност ще се наложи. Важно е да знаете, че няма да сте сами. Ще усещате постоянната подкрепа на близките и приятелите си. Ако не можете сами, те ще ви заредят с позитивна енергия, със сила и свежест да продължавате по пътя си напред. Ако не вдигнете бяло знаме, чакат ви велики дела и видими резултати от усилията. Ще се отварят неочаквани възможности – както е казал поетът – късметът е награда за смелост. От всички области най-трудно ще намирате баланса в личния си живот, в който е много вероятно да пренасяте напрежение от деловия. Не се правете на по-остър, отколкото сте всъщност и проявявайте дипломатичност всякога, когато се наложи.

Бик 2013
Бикове, гответе се за много възход и падение през 2013 г. Вашето търпение ще бъде подложено на няколко сериозни изпитания. Ще станете свидетели как животът ви се променя. Змията криволичи като вашия път, но и винаги е уверена в атака, което трябва да приемете като опит от нея. Ту ще проблясва късметът, ту ще сте на ръба на отчаянието. Бикът рядко успява да се владее, а именно това ще накланя звездите към успех или към провал. Внимавайте със здравето и не подценявайте „обажданията” на този или онзи орган. Дайте полет на въображението и фантазиите си и не се страхувайте от тях и от себе си. Пазете се от внезапни инциденти в средата на годината. Труден е балансът и в бизнеса, така че трябва да бъдете постоянно нащрек. Много е важно също да пазите своите тайни и да не споделяте много с околните, дори да ви се струват близки и проверени. Ако запомните нашите съвети 2013 г. може да се окаже добра година за вас.

Tигър 2013
Тигърът е целенасочено животно. Новата година му носи много цели за преследване, след които ще се хвърли досущ, както би го сторил след някоя антилопа. Ще са налага да жертвате едно, за да постигнете друго. Много силна е вашата интуиция, така че вярвайте в нея. Сами ще можете да отгатнете какви прекрасни и ужасни случки предстоят, което ще ви бъде определено от голяма полза. Те ще се разиграват през 2013 г., но някои ще имат последствие и в бъдеще. Позитивните вибрации и великият ви ентусиазъм ще ви водят стремглаво напред. Ще имате солиден социален статус. Ще бъдете цар на контактите и ползотворната комуникация. Забравена личност от вашето минало ще изгрее отново на хоризонта, което може да се окаже стимул, а може да бъде и едно от многото препятствия, които се очертават пред вас в областта на личния живот. Не изпускайте агресията си от контрол, а я насочвайте в свой плюс. Ако прекалите, ще търпите загуби.

Заек 2013
2013 г. не е най-силната и най-приятната за заека, но не е и лоша. Може да се обади нещо здравословно, да се наложи да се води кратка схватка, да изгубите самоувереност в някакъв миг, но може също така върху вас да се изсипе рогът на изобилието и да се отворят чудесни възможности за реализация. Много е съществено да вниквате в житейските уроци, което не е проблем за вас – някои ви подценяват, но вашият знак е надарен с интелигентност в много по-голяма степен от доста други. Нищо чудно близък човек да се държи недружелюбно в момент, когато очаквате от него разбиране, но вие запазете дипломатичност и само ще спечелите от негативната на пръв поглед ситуация. Всичко това е в личен план, а в служебен няма как да имате оплаквания. Най-голям успех ще имате в областта на иновациите, в завземането на непознати територии, на открити от вас пазарни ниши, на нещо, което за другите е недотам познато или неизследвано. За вас идва време на велики идеи.

Дракон 2013
2013 г. е време на нови възможности за любопитните Дракони, които имаха своята 2012 г., за да затвърдят положението, което градиха през последните 12 лета. Няма да липсват и разочарования, което също е част от живота. Горчивите неща ще се случват предимно в личния живот. Няма да се мине без конфликтни ситуации, които са нормални за огнедишащи същества като вас. За доброто ви настроение е важно да броите до 10, да премисляте добре, преди да реагирате пожарно в характерния си стил. Въздържайте се от крайности и негативизъм. Стремете се към мир, хармония и вяра по отношение на личните дела. Ако бъдете учтиви и търпеливи, всичко ще бъде наред. Затова пък, както се казва, на който не му върви в любовта, му се отваря супер бизнес. Ще успявате и ще преуспявате в кариерата. И понеже сте наясно, че за вас парите, които просто привличате, са по-малко важни от властта, май именно тя е вашата страст тази година. Много е важно да имате своите тайни приятели и съветници, които не афиширате, но използвате по предназначение. Тази помощ и подкрепа ще ви вдига по стълбицата.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !