Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Фенове на Милянкова: Била е женена за Джаро и в живота. Жалко!

отпечатай новината

10.12.2012 17:00 | Видян 5694 пъти

Фенове на Милянкова: Била е женена за Джаро и в живота. Жалко!

"След скорошните разкрития излиза, че Съни е била женена за един вид Джаро и в истинския живот. Жалко", това пише Димитър Терзиев на официалната страница на актрисата и модел Ирена Милянкова.

Тя нашумя в ролята на любовницата на Джаро Съни от сериала "Под прикритие", но за съжаление в последно време стана още по-известна покрай ареста на съпруга си Росен Чолов, обвинен, че е организирал скъпоплатена проституция.Повечето посетители на фенстраницата на Милянкова обаче са склонни да ѝ простят. Наталия Петкова пише: “Какво значи Жалко!?! Ирена е много добра актриса, доказан модел и майка. Случилото се не би трябвало да променя мнението на хората за това какво е постигнала и какъв човек е!"

Цецо Дерменджиен се съгласява: "Наталия, браво за коментара... Сега тъпото е, че за съжаление типично по български ще почнат да я псуват, без да се замислят какъв човек е... Голяма работа, като родила на 15, тези 4 деца си ги гледа перфектно, страхотен човек, а освен това се занимава с благотворителност и с болни деца. Те това много хора не го оценяват, но ще е хубаво да се вгледат, преди да се правят на философи."

Самата Милянкова изглежда няма желание в момента да контактува с феновете си, въпреки че само допреди две седмици го е правила ежедневно. За последно е пуснала на 24 ноември текст, че на тази дата се чества света Екатерина – покровителката на майките.

Източник: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !