Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Стоян Дудов: Ако бях целунал Лили, щеще да се влюби в мен

отпечатай новината

07.12.2012 22:00 | Видян 8714 пъти

Стоян Дудов: Ако бях целунал Лили, щеще да се влюби в мен

Непосредствено след провеждането на първите номинации в Къщата към съквартирантите се присъедини Стоян Дудов от Благоевград.

Той бе победител в кастинга Новата реалити звезда на България, проведен от Нова ТВ и продуцентите от Old School Productions. Дудов получи правото да стане част от първия Ол Старс сезон на Биг Брадър, пише в новия си брой Супер 19'.

Стоян е  на 21-години, той е модел и фитнес инструктор. При влизането си новата тв звезда обеща, че ще прави секс в Къщата. Така и не успя да изпълни заканата си, защото изненадващо напусна тв шоу.


Как се чувстваш извън Къщата?

Ами малко странно. Още не мога да повярвам, че аз си тръгнах. Надявах се да остана до края на сезона. Първоначално като ми казаха името си помислих, че е шега. Но животът все пак продължава и след Биг Брадър.

Продуцентите не ти ли измислиха някаква роля?

Те искаха да направя някои неща вътре, но аз им отказах. Предложиха ми като влизам да целуна чувствено Лиляна и тя да се влюби в мен. Но тя си има сериозен приятел, това нямаше как да стане. Искаха да бъда съблазнителят в Къщата.


Как ти се стори престоя вътре?

Не е така, както изглежда отвън. Много по-странно е, просто не може да се опише с думи. С Панайот най си допаднахме и станахме приятели. С него знаем кога да са забавляваме и лигавим, а кога да бъдем сериозни. С Лили и с Цеце също станахме близки, също и с Лестър. Останалите стават само за две, три изречения разговор и до тук. Тризначките хич не ми харесаха, въпреки, че сме от един и същ град. Преди да изляза се скарах много лошо с тях. Сигурно, ако бях останал още 4-5 дни в  Къщата, щеше да стане много як скандал.

С какво най-много те издразника Тризначките?

Аз ги питах най-човешки неща, а те скочиха, че ако си отворели устата, всички щели да разберат какви неща се говорили за мен из Благоевград. Изнервиха ме със самия си говор, походка, изражение. Всичко в тях е дразнещо.


Кой друг те нервираше в Къщата?

Стойка ме нервираше, защото е много голяма актриса. Всички вътре са актьори под прикритие. Аз имам дарбата да преценя човек, като го погледна в очите и като видя погледа му. Много от съквартирантите започнаха тотално да ми се мазнят. „Теб те познаваме, виждали сме те, по разни конкурси и клипове, връчвали сме ти ленти“. Миро беше един от хората, които най-много ме обсъждаха. Той е много злобен и фалшив човек.  Разочарован съм. Много изкуствени хора вътре. Както се казва правят нарочно скандали. Отиват нарочно на масата да вечерят и нарочно си измислят думи и роли, само, за да си вдигат собствения рейтинг. Те само със скандали могат да са интересни на хората, с нищо друго. Със смешния си говор, виковете, елементарното си поведение и възпитание. Много е жалко всичко това.

Кои жени ти харесаха в Къщата?

Това са македонката Цеце и Лили. И двете обаче са заети. Не исках да се боря за сърцето на Цеце заради Боби. Просто тя вече го е вкарала в главата си, влюбила се е. Въпреки че ако ми бяха дали мисията с целуването на мен, щях да я целуна по много по-страстен начин от него.

Между тях наистина ли прехвърчат някакви искри?

Да, мисля че има някаква тръпка. То се вижда и в нейните очи. Боби обаче много е страдал и според мен го е страх да предприеме някаква връзка. Да не забравяме, че той живее постоянно във Франция и такава връзка е малко невъзможна.


Ти как реши да се запишеш за този кастинг?

Те ме представиха като най-големия фен на Биг Брадър, но това е малко преувеличено. Когато гледах навремето първия сезон на тв шоуто, аз бях само на 15 години и си казвах, че един ден и аз ще вляза в тази къща. Като станах на 21 години, почувствах, че трябва да вляза. Изпратих едно клипче на шега. Просто седяхме с братовчед ми вкъщи и гледахме ВИП Брадър. И той ми каза, „Защо не се пробваш“. Така реших да участвам. Изписа се какво ли не, че съм спал с продуцента, че съм си платил, че родителите са ми милионери.

Едно нещо ми изигра лоша шега, че участвах в мисията с Люси Дяковска и тогава я изведох на сцената, докато тя пееше. Много се радвам, че за първи път в живота си правя нещо сериозно и то по-най честния начин. Това е най-голямото ми постижение, защото съм ходил на доста конкурси в България. Но при тях или трябва да си платиш  или трябва да си легнеш с някой. Аз винаги съм отказвал и двата варианта, и затова винаги оставах на второ място. И всеки ме пита: „Абе ти с кой си легна, за да станеш на второ място“./смее се/

Кой ще спечели Биг Брадър Ол Старс?

Ако трябва аз да избирам и да връчвам приза, няма да го дам на българин. Това ще бъде Лестър. Той е едно изключително добро момче, което е сто процента себе си вътре в шоуто. Може би не е интересен за хората, тъй като зрителите в България искат скандали, псувни, искат бой, да виждат какви ли не неща. Но според мен хората и продуцентите ще изберат най-скучния човек или най-непредполагащия човек. Може да е Стойка или Боби, който е най-скучният в Къщата. Той само тренира, яде и казва един  и същи лаф по десет пъти на ден.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !