Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ирена Милянкова се залюбва с Чолов едва 14-годишна

отпечатай новината

05.12.2012 13:00 | Видян 7777 пъти

Ирена Милянкова се залюбва с Чолов едва 14-годишна

Една от най-красивите българки Ирена Милянкова нашумя много с хитовия сериал на БНТ "Под прикритие". 600 000 фенове цъкаха, гледайки голото ѝ тяло в леглото на другата млада звезда Ивайло Захариев. И не можеха да повярват, че крехкото 25-годишно момиче е родило 4 деца. Последното от тях – през есента на 2010,  броени седмици преди снимките на първия сезон, пише Супер 19'.

В края на миналата седмица Специализираният наказателен съд остави в ареста председателя на Федерацията по ръгби и неин съпруг Росен Чолов, който бе арестуван и обвинен за участие в организирана престъпна група за трафик на жени и склоняване към проституция. 41-годишният бизнесмен бе задържан в луксозна къща в столичен квартал при спецоперация на ГДБОП.

Всъщност Ирена винаги е била част от мафията, кометират врели и кипели в ъндърграунд средите на София. Дори преди години също като тв си героиня от "Под прикритие", Ирена замисляла бягство от България зад Океана. Но разликата е, че не планувала спасение в Рио, Бразилия, а направо осъществила десант в САЩ.

Пристигнала 14-годишна в София, красавицата от Разград Ирена е била забелязана от самия благодетел на модната агенция Визаж Красимир Маринов – Маргина, ако се вярва на колегите на хубавицата. По същото време той имал дружба с Жени Калканджиева, пък както е известно е и семеен. Сигурно е било привличане от пръв поглед, което е съвсем логично като се има предвид опасният чар на девойката.

След големия бос Ирена открила мъжа на живота си в лицето на букера във Визаж Росен Чолов. Бившият ръгбист и запален меломан не само води по ревюта, но и пази красавиците на Жени Калканджиева. Служебният роман на малката Ирена от Разград и големия Росен се развива в семейна сага, пише още Супер 19'.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !