Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Русата Златка заложничка на Камен Куката

отпечатай новината

29.11.2012 14:00 | Видян 9214 пъти

Русата Златка заложничка на Камен Куката

Плеймейтката Златка Райкова се намира под своеобразен домашен арест от няколко месеца насам, разбра се от достоверен източник.

Мярката й е поставена не от органите ма реда, а от гаджето й – сочения за кокаинов бос Камен Балбузанов, по прякор Куката, пише Галерия.

На Русата Златка й е забранено да си подава носа извън апартамента, в който живее с Куката, и дори няма право да ходи сама до магазина.

Известният с доста избухливият си нрав Куката, предоставя на гаджето си завиден лукс и задоволява всичките й прищевки със скъпарски вещи, но не й позволява да прекрачи прага на входната врата.

Забраната обяснява ната промяна в поведението на плеймейтката . Тя е зарязала всякакви медийни изяви и шумни изпълнения по чалготеките, въпреки че преди връзката й с една от знаковите фигури в ъндърграунда това изпълваше всекидневието й.

В началото Русата Златка се хвалела наляво и надясно, че агресията на Куката ни най-малко не я притеснява. Силиконката обсипвала с похвали Балбузанов пред приятелките си и твърдяла, че най-после е срещнала мъжкар, който да я респектира.

Към днешна дата обаче плеймейтката е сменила платната, категорични са нейни приятелки. Тя не смеела да му се противопостави и безропотно понасяла домашния арест.

Нейни близки дори твърдят, че планирала да роди скоро дете на гангстера.

От години Куката се слави с болезнената си и жестока ревност. Въпреки че в момента има връзка с Русата Златка , той не давал развод на съпругата си Стела.

На благоверната му също било забранено да излиза вечер по барове и да общува с други мъже. В началото на септември се разпространи упоритият слух, че Куката наложил с юмруци майката на детето си пред известната плевенска дискотека „Анаконда“.

Агресията си Куката често демонстрира и по плевенските улици, научи Галерия.

Той хвърчи из тесните алеи с 200 км в час, като демонстрира свръхлуксозен авто-парк – Porsche GT3 RS и Porshe Carrera GT.

Камен Балбузанов влиза в подземния свят през 1998 г., когато работи заедно с известните автокрадци, днес вече покойници – Данкина и Ганеца.

Първоначално посредничи при връщане на коли за откуп, по-късно се ориентира към далеч по-печелившата дрога, категорични са запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !