Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Миро ходи с манекенката Катя Дюлгерова

отпечатай новината

28.11.2012 19:00 | Видян 21619 пъти

Миро ходи с манекенката Катя Дюлгерова

Някои от новите съквартиранти, които влязоха в Биг Брадър Ол Старс май целенасочено послъгват, че са сами и нямат гаджета, констатира Супер 19'.

Това може би е стратегия от тяхна страна, за да имат повече шансове за печалба. Известно е, че любовните флиртове в Къщата води до покачване на рейтинга на риалити героите.

Първият хванат в крачка е Миро, победител в Биг Брадър 2 преди 7 години, където интригата се въртеше около него, тогавашната му съпруга Елена и фризьора Мариан.

В момента той менажира кастинг фирмата MAXX Agency, заедно с известния топмодел Катя Дюлгерова. Двамата набират лица за ревюта, клипове и филми  - от деца до пенсионери.

При влизането си в Къщата, преди седмица, Миро заяви, че в момента няма сериозна приятелка.

Още през април обаче Супер 19' разкри, че популярния риалити герой има нова сърдечна тръпка. Музата на сърцето му е именно неговата бизнес-партньорка, която е една от най-успешните родни манекенки.

Преди две години имемно тя основа агенцията, която тепърва набира скорост в модния живот на България.

Според мълвата именно заради това, че са двойка в живота, Катя взела под крилото си победителят в Биг Брадър.

Любовта между двамата пламнала по време на работата, разказват близки до двойката. Миро често участвал във фотосесии и кастинги и бил нает за модел в агенцията на Катя.

Така покрай работата се завъртяла и любовната история между двамата. Двамата вече не се крият и не спират да се появяват на публични места и по партита, констатират с изумление светси персони.

Много често компания им прави и 8-годишният син на Дюлгерова от придишната й връзка. Според мълвата Катя дълго време е живяла с обикновен мъж, който не е познато лице в модните среди.

Миро, чиято драма с половинката му Елена в Биг Брадър, му донесе премия от 200 000 лв., пък дълго време нямаше сериозна връзка.

Той непрекъснато се появяваше със засукани мадами, но това бе само, за да лъска имидж пред медиите.

Клюкари разправят, че Хубавата Елена приела съвсем спокойно новината за новата връзка на екс-любимия си. Тя дори се познавала с Катя, която преди време дефилирала на ревю, облечена в нейни дрехи.

Преди време пък гръмна новината, че Миро е новото гадже на Маги Желязкова. Таблоидите написаха, че двамата влюбени ще ходят заедно на почивка на море това лято.

Бившият брадър обаче отрече клюката, и заяви, че с Маги са приятели, а последно са се засекли на ревю–спектакъл.

Боби Ръгбиста, също май крие, че продължава да има взаимоотношения с Лиляна, която също влезе в Биг Брадър Ол Старс. Само преди месец човек на Супер 19` засече двамата да се разхождат прегърнати в столичен парк. Гледай ги отстрани, човек едва ли би предполагал, че двамата са само приятели. Явно договорката с продуцентите е такава, да не разкриват истината за отношенията си.

Всички зрители на риалитито се надяват да видят нови искри между Борислав и Лиляна. В Биг Брадър 3 Борислав показваше открито чувствата си в басейна, а Лили бе на седмото небе от щастие, че е открила любовта. Сега обаче според брюнетката, тя си има сериозен приятел и заяви, че ще се държи благоприлично в Къщата.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !