Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

И Глория намрази Мара Отварачката

отпечатай новината

27.11.2012 11:15 | Видян 5149 пъти

И Глория намрази Мара Отварачката

Нов скандал тресе фолка, както всеки път, когато наближи голям концерт. Сега певиците са се хванали за косите заради предстоящото коледно събитие на Пайнер в НДК.

Спорове се разгоряха около това кой да открива и кой да закрива концерта. За края продуцентът Митко Димитров бе категоричен, че ще пее Преслава , защото тя била най-харесваната чалга звезда.

Скандали, обаче се разгоряха около първия изпълнител. Глория , Андреа , Анелия , Емилия и Мария изявиха претенции да откриват концерта.

Всяка от тях през годината  е извадила хитов албум с много популярни песни и затова настоявали, че имат право да се почувстват като звезди.

След доста спорове обаче продуцентът трябвало да избира между  Мария и Глория , защото техните песни през последните седмици събирали най-много слушателски и зрителски гласове.

Двете трябвало да се разберат помежду си коя да получи тази чест, защото доскоро бе известно, че двете са близки приятелки, пише Всеки ден.

Митко Пайнера, обаче си направил грешни сметки и в крайна сметка Глория и Мара се скарали. Наложило се продуцентът да избира и окончателното решение е в полза на любовницата на милионерския син Християн Гущеров. Тя била по-голяма звезда от двете в момента.

Русенката , обаче била вбесена, че колежката ѝ е обявена за повече от нея и споделяла пред чалга певици, че Мария си е платила за удоволствието да открива концерта.

Глория била убедена, че скъпите клипове на Отварачката , чрез които тя налива пари в димитровградската фирма, са причина тя да бъде предпочетена пред нея, пише още Всеки ден.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !