Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Плашат Христо Сираков със смърт

отпечатай новината

26.11.2012 12:15 | Видян 2320 пъти

Плашат Христо Сираков със смърт

Бизнесменът Христо Сираков е бил заплашван със смърт, научи сензационно в. "Всеки ден". Сираков, който е известен с вкуса си към хубави жени и огромната колекция от знаменитости, минали през кревата му, потвърди пред наш репортер, че напоследък има сериозни проблеми.

"Да, заплашиха ме. Не мога да коментирам повече и не мога да ви разкажа, но не е никак приятно. Уведомил съм органите на реда, те трябва да си свършат работата, а не вестниците", заяви Ицо Стоте Манекенки пред репортер на "Всеки ден".

Според наши източници Сираков се изпокарал с негови бизнес партньори. Причината била няколко сделки с имоти, за които били използвани фалшиви документи. Става дума за земя в един от най-хубавите софийски квартали. Ако се вярва на клюката, Сираков изпържил партньори с над 500 000 евро. Сред завлечените имало и руснаци, които никак не си поплювали и се заканили, че ако не си върнат парите, ще създадат неприятности на родния милионер. Бизнесменът обаче отрича да има нещо общо с мръсната афера.

"Не сте разбрали правилно. Ще кажа само, че не става дума за лични, а за бизнес отношения. Набедили са ме в нещо, за което нямам никаква вина", каза лаконично той и добави, че все някога правдата ще възтържествува.

Заплахите обаче не са останали без последствия. Най-тежко е пострадал луксозният джип на Сираков, който бил напълно изпотрошен. „Колата е за скрап, не става за нищо", разказаха наши източници. Стоте манекенки обаче отрича. "Не са ми пипали колата, все още. Надявам се няма да се стигне дотам", загатна той.

Бизнесменът обаче е започнал да ходи със сериозна охрана заради заплахите, които получавал напоследък. От няколко дни 3 яки момчета го придружават навсякъде из София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !