Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили Иванова ми поиска секс, разкри бившият ѝ шофьор!

отпечатай новината

24.11.2012 09:00 | Видян 4006 пъти

Лили Иванова ми поиска секс, разкри бившият ѝ шофьор!

Скандални тайни за интимния живот на Лили Иванова научихме от най-приближените й хора. Двама шофьори на звездата свидетелстват, че са били принуждавани от нея да се превърнат в секс роби и да я забавляват като мъже, за да запазят работата си.

"Каза ми, че иска френска любов, за да си запазим добрите отношения", признава единият, който изкарал едва месец на служба при Лили. След като отказал да задоволява креватните й мераци, той светкавично бил уволнен.

Подобна била съдбата и на другия шофьор – Краси, който не се страхува да разкрие името си. Убеден е, че като тях са изнудвани още доста красиви момчета, попаднали в обкръжението на певицата.

"Около Лили няма мъж, чийто скалп не е свалила. Трофеите й са безброй и не приема отказ разкрива Краси. Той се уредил на работа при звездата чрез своя леля, която се грижела за чистотата във варненския апартамент на примата. Лили сама попитала прислужницата си дали няма някой познат младеж, който може да й бъде шофьор. Поискала и снимка и след като харесала Краси визуално, той бил извикан на интервю.

В началото нищо не предвещавало, че ще има по-близки отношения с певицата. Тя се държала хладно и му дала цяла папка с инструкции. За ужасяващите изисквания на примата разказва и другият млад шофьор, станал жертва на секс мераците на звездата.

"Много се уплаших, защото имаше безумни изисквания, като например да ползвам определен парфюм, да съм гладко избръснат и да вървя точно на метър и половина зад нея", обяснява младежът.

Той обаче се успокоил, след като още на първата седмица Лили го поканила на масата си в ресторант. После редовно започнал да й е компаньон включително на светски събития. Висенето в колата останало в миналото.

Певицата показвала благоразположение и се интересувала от живота и семейството му. Казала му, че е чудесен служител и ще му вдигне два пъти заплатата.

„Зарадвах се много, но реших, че е щедра, защото 6000 лева са си много пари. После се притесних, че сигурно ще трябва да работя денонощно за тях, но въобще не подозирах, че ми плаща, за да ме ползва“, разказва момчето, което с днешна дата е на 26 години. Месец след постъпването му на работа обаче разбрал защо ще е толкова добре платен. Лили Иванова му заявила, че вече са доста близки и трябва да си говорят откровено.

Лили изисква oт служителите си да я следват на метър и половина разстояние, преди да се опознаят доста по-отблизо или като този шофьор, с когото се подвизаваше миналото лято – да бъдат уволнени бързо-бързо.

"Каза, че тя има освен професионални, и женски нужди. Разбирала, че е възрастна и едва ли ще ме привлича силно. "Искам само френска любов два пъти седмично – така ми каза. Аз направо занемях, а тя ме посъветва да си помисля дали другаде ще си живея като звезда от елита и смени темата", прави шокиращо признание момчето.

Варненецът Краси също потвърждава думите му. И той бил рекетиран за секс от певицата със същите думи и след като й отказал, загубил работата си.

Двамата обясняват, че около Лили постоянно има поне две-три момчета, които играят ролята на нейни шофьори, реквизитори, помощници в домакинството.

"Всеки, който се задържи повече от месец при нея, е 100 процента секс роб и я задоволява
Няма начин да остане на работа, ако не го прави. Гаранция!", отсича Краси. Това била и причината звездата да наема предимно млади момчета, които нямат семейство и деца. Те били по-алчни за пари и без морални задръжки.

Според бившите служители на Лили сегашният шофьор на певицата – Коко, е най-редовният посетител в леглото й, пише Уикенд.

"Коко работи при нея от 4 години. Като отидох, се държеше много враждебно с мен и се чудех защо. Сега ми е ясно, че е страхувал да не изгуби ролята си на креватен любимец", отсича варненецът, който имал всички шансове да стане фаворит на звездата и да си осигури безоблачен живот, минавайки през леглото й.

И Краси, и колегата му искат да предупредят други млади мъже да не се лъжат от високата заплата и да са подготвени през какво трябва да минат, за да я взимат.

източник: Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !