Киану Рийвс с мама

Киану Рийвс, 54, често може да бъде видян по светски...

Остин Бътлър ще изиграе Елвис Пресли

Младата кинонадежда Остин Бътлър ще изиграе Елвис Пресли...

Мариана Попова ще плаща глоба на bTV

отпечатай новината

20.11.2012 09:45 | Видян 2942 пъти

Мариана Попова ще плаща глоба на bTV

Мариана Попова най-вероятно ще бъде глобена от bTV, заради участието си във ВИП Брадър. В договора на певицата като жури в музикалното шоу “Гласът на България” имало клауза, че не може да участва в определен срок в предаване на друга телевизия.

Според информация от музикалните среди Мариана Попова е била подгонена от bTV и най-вероятно ще бъде глобена, затова че е участвала във ВИП Брадър. Поради това тя отказала да е жури във втория сезон на “Гласът на България”.

Попова бе част от журито в първото издание на музикалното предаване, а точно нейната избраничка Стилияна Христова го спечели.

Мариана обяснява, че първоначално от “Гласът на България” им казали, че отново ще са в журито, а след 15 дни нещата се променили и обявили, че няма да разчитат на тях, а ще има нова комисия.

През това певицата вече се спазарила с Нова телевизия и потвърдила да участва във ВИП Брадър.

Докато била в Къщата от bTV й пращали писмени покани да участва в тяхното предаване. Мариана обаче била подписала договора с Нова преди да влезе в “Гласът на България”, твърди “168 часа”.

Въпреки това, тя е готова да си плати глоби, като признава, че наистина има такива клаузи за неустойки в договора, научи Блиц.

“Готова съм да си платя неустойката, предвидена в една от клаузите ми. Не вярвам, че евентуални разминавания с bTV е плод на някакво отмъщение.”

След случая с актрисата Радина Кърджилова , която се оплака от робството на bTV, Мариана Попова е поредният артист, когото частната медия се опитва да превърне в крепостни селяни. “Това е убийствено за артистите, тъй като те трябва да популяризират по всякакъв начин своя продукт пред публиката, а без медиите няма как да вървим напред."

Преди 2 дни срещу bTV изригна и актьорът Христо Мутафчиев, когото медията го изнудвала да се откаже от председателското място в СБА, за да получи роля в техен сериал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !