Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Влюбената Златка за женения си приятел: Много го искам!

отпечатай новината

16.11.2012 15:30 | Видян 3573 пъти

Влюбената Златка за женения си приятел: Много го искам!

Жененият приятел на Златка Димитрова Борислав и написал SMS, че ще я чака при излизане от Къщата и удържал на обещанието.

Бил малко обиден от поведението и по време на 64-те дни, които прекарала със съквартирантите във ВИП Брадър и най-вече от сълзите и по Багата.

“С Борислав за нищо не съм се карала, освен за това, че е обвързан”, призна интелектуалката Златка Димитрова по Нова телевизия.

Тя е сигурна в неговите чувства към нея и затова иска да е наясно с любовта си. Не е поставяла ултиматум на приятеля си да се разведе, но гледа с други очи на връзката им след престоя си в Къщата.

Борислав бил малко обиден от отношението им към Благой Иванов – Багата, но Златка се надява, че е разбрал емоциите и. Плеймейтката не каза в прав текст, че сегашният й приятел е любовта на живота и, но бе откровена, че той е точният човек.

“ Много го искам, много е добър. Ако аз съм лявата ръка, той е дясната...”, възкликна Златка.

Плейметката не пропусна отново да захапе Къци, когато я попитаха кой ще спечели ВИП-брадър. “Надявам се да не е Кацамун. Той не е пример”, каза Златка и не скри своите предпочитания, победител да е Фънки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !