Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Лорд Минчев и Мистър Англия се гушкат на бал в Лондон

отпечатай новината

13.11.2012 15:00 | Видян 2467 пъти

Лорд Минчев и Мистър Англия се гушкат на бал в Лондон

Добрите приятели и вероятно гаджета лорд Евгени Минчев и Мистър Англия 2012 Роланд Джонсън, бяха заедно в частен клуб The Lansdowne , в който членува елита на световната аристокрация.

Клубът  отвори врати за точно 95 свои клиенти за The Hollywood ball , който традиционно оцветява импозантната сграда в централен Лондон. Евгени и Роланд плуваха в свои води, облечени в стилни смокинги, пише Супер 19'.

В качеството си на член на престижния клуб, Евгени Минчев имаше маса за шестима, на която също така бе настанена и притежателката на конкурсите Мис и Мистър Англия Анджи Бесли , както и студентката в брайтънския университет Десислава Демиревска.

Случайно или не, от централата на конкурса Мистър Англия пристигна новината, че Евгени Минчев е част от журито на Мистър Англия 2013 година, пише още Супер 19'.

Роланд пък ще се радва на вниманието на Евгени и по време на конкурса Мистър Свят 2012 на 24 ноември в Кент. А петте костюма за участието на Джонсън за осигурени от Евгени чрез българската компания Monni.

Очаква се Роланд да подкрепи  Евгени  по време на неговия концерт на 7 декември в хотел Феста София. Мълвата говори, че двамата имат намерение да започнат собствен бизнес, като отворят модна агенция, която да лансира модели от България към Англия и обратно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !