Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Куката баджанак със Захари Бахаров

отпечатай новината

09.11.2012 11:45 | Видян 3968 пъти

Куката баджанак със Захари Бахаров

Боровец. През прозореца на хотелската стая се вижда вековна зелена гора, а стъклата вътре са запотени от брутален секс на огромна спалня. Главни действащи лица са Захари Бахаров и Снежана Макавеева.

Въпреки че се води гадже на Мариан Вълев, красавицата не си поплюва и креватното ѝ изпълнение с колегата им зашеметяващо, издава Всеки ден.

За щастие изневярата на младата актриса е само за пред камера, а въпросната секс сцена е част от новия сезон на "Под прикритие".

Сексуалният акт между Бахаров и Макавеева пресъздава развитието на отношенията между персонажите им - мафиота Иво и щерката на ченгето Попов Зори.

Според сюжета девойката избяга от къщи, за да се отдаде на авантюрата си с престъпния бос по време на секс уикенд в Боровец. На другата сутрин обаче момичето ще осъмне с навряна в устата кърпа и дуло на пистолет, опряно до челото.

Любовникът на Снежана в реалния живот - Мариан Вълев, също не остава незадоволен пред камерата. Още в трейлъра за третия сезон, който пуснаха от екипа на сериала, се вижда как Куката се вихри в леглото с жена, чиято самоличност не се показва.

Сексът отново е брутален, точно според каноните на всеки мафиотски сериал с лоши момчета и изкусителни красавици, пише Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !