Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Краси Радков изостави жена си?

отпечатай новината

06.11.2012 16:30 | Видян 3586 пъти

Краси Радков изостави жена си?

Краси Радков не се е прибирал в дома си повече от месец, научи Всеки ден. Комшиите на талантливия имитатор коментират 1001 версии за отсъствието му от брачното ложе - от препълнена програма в "Шоуто на Слави", та чак до разлъка с жена му Станислава.

Краси обаче не е коментирал за семейни проблеми с никого от колегите си. Според запознати причината за отсъствието на актьора е доста по-прозаична.

Преди няколко месеца Краси изтеглил шестцифрен ипотечен кредит, който обезпечил с луксозен имот в полите на Витоша. Новият апартамент на Радков и съпругата му се намира буквално в покрайнините на София, в пряка близост до Бизнес парка в "Младост" 4.

Отдалечеността от идеалния столичен център е нарочно търсена от популярното семейство обаче. Двамата се изморили от градската шумотевица, заради което, макар далеко от пъпа на София, избрали тишината на Витоша. Жилището е в новопостроена кооперация, която се сдобила с акт 16 в края на юли.

Още с получаване на ключовете Краси и Станислава започнали да кроят планове за обзавеждане на тристайния апартамент. Те използвали топлото време, за да свършат всички довършителни дейности като шпакловка и боядисване, като за есента оставили избора на мебели, пише Всеки ден.

Значителна сума пари семейството спестило при покупката на уредите за кухнята. Радков се ползва с привилегии в техномаркети, на които е рекламно лице и промотира периодично продуктите им по Коледа и Великден. Така кухненското му обзавеждане излязло с цели 60% намаление.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !