Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гласят Анелия за певица на годината

отпечатай новината

03.11.2012 09:00 | Видян 3904 пъти | Гласували 1

Гласят Анелия за певица на годината

Анелия триумфира на юбилейния си концерт, с който отбеляза 10 години на сцената,  като събра най-големите си фенове в трета зала на НДК.  През цялото време тя пя на живо, а концертът  продължи повече от два часа, пише Супер 19' в новия си брой.

Партнираха й инструменталисти начело с Дани Милев. Концертът беше разделен на три части, като за всяка от тях Ани беше подготвила специален тоалет. Първият – сексапилна къса рокличка в бяло, предизвика смут сред феновете най-отпред и спорове с бельо ли е певицата. След като стигнаха до извода, че е с бельо в телесен цвят, емоцията от случващото се на сцената ги завладя и темата беше забравена.

За разлика обаче от многобройните си почитатели, останалите звезди на Пайнер липсваха в залата. Нито Преслава, нито Галена бяха сред ВИП персоните, които уважиха с присъствието си звездата. Говори се, че фолкаджийките били настръхнали от новината, че Митьо Пайнера стяга именно Анелия за Певица на годината, научи Супер 19'.

Единствените представители от димитровградската чалга империя, които аплодираха в залата бяха Андреа и Гергана,  а от конкурентната звукозаписна фирма бяха дошли Софи Маринова и Тони Стораро.

Цялата фамилия на Анелия бе строена в НДК, а дъщеричката й Ивон гордо развяваше плакат с надпис: „Обичам те мамо!“. Сред публиката бе и майката на Коко Динев, която никога не е крила симпатиите си към бившата си снаха.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !