Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Набедиха Андреа за проститутка

отпечатай новината

26.10.2012 11:15 | Видян 4475 пъти

Набедиха Андреа за проститутка

Половинката на Кубрат Пулев е бясна, след като установила, че е обявена за платена жрица на любовта в търсачката "Уикипедия".

На страницата, която се отваря първа, щом човек изпише името на някоя популярна личност, биографичната справка за Андреа гласи, че тя е „проституиращ манекен и фотомодел". Изпълнителката на "Пайнер" била алармирана за писанията от свои близки и изпаднала в шок, когато видяла за какво я набеждават в "Уикипедия". Андреа е убедена, че гаврата е сътворена от нейна колежка и се е заканила да отмъсти на извършителя. "Който е направил това, ще съжалява горко до края на живота си. Извършителят ще бъде открит и наказан лично от мен. Знам, че ми завиждате, че съм успяла, но има още какво да преглътнете.

Бъдете готови, обяви Андреа на личната си страница в Интернет. Тя отказва да коментира пред медиите скандала, но нейни близки съобщиха, че тя ще подаде жалба в ГДБОП и иска да се разследва гаврата срещу нея. Деянието се третира като клевета и уронване на престижа на певицата и затова кибер ченгетата като нищо ще се юрнат да търсят кой е написал долнопробното твърдение за Андреа. Междувременно пък тя си е нарочила няколко колежки за евентуални извършители и вече готви солено отмъщение. Магда и Есил Дюран били първите, които се обадили на Андреа , за да я уверят в невинността си.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !