Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Пишлето на Митьо Пищова е 3 см!

отпечатай новината

25.10.2012 14:30 | Видян 5973 пъти | Гласували 1

Пишлето на Митьо Пищова е 3 см!

По разни интервюта Пищова не спира да показва снимки на огромни пениси от телефона си и се хвали, че това е неговият. Заклевам се, че лъже, защото съм го виждал с очите си, когато веднъж му бях на гости в Търново. И ето сега истината: направо му е невидим! Аз такова мандрахулче под 3 сантиметра не бях виждал! Първокласник има по-голяма пишка от него! Това е истината, заклевам се", през смях разказва Панайот.

По думите на бившия съквартирант обаче не само за сантиметрите в гащите си лъже Митьо, ами и за безбройните 3000 и нещо жени, минали през кревата му. Прототипът на Жоро Бекъма разказва, че за последните няколко години Пищова е правил секс с не повече от 5 момичета, и то все "втора употреба". Леки жени, които минали през креватите на богати бизнесмени и за финал те ги хвърляли на дебелака, за да му гледат сеира.

 "Какъв богаташ е тоя - измислица и пълни глупости! Няма пари. Разни селски бизнесмени му дават преди негово участие няколко стотачки, че да ги показва пред камерите и да се прави на богат. И после ги връща до последната стотинка. Ако имаше пари, щеше ли да ходи без преден зъб. Като църковна мишка е горкият, аз дори го съжалявам", пули се плейбоят от Гълъбово.

Източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !