Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Веско отсвири Лили

отпечатай новината

22.10.2012 15:15 | Видян 3761 пъти | Гласували 1

Веско отсвири Лили

Трубадурът на вътрешното министерство Веселин Маринов няма да присъства на концерта на Лили Иванова на 22 ноември в зала "Арена Армеец", научи "България Днес".

Изпълнителят на "За теб живея" въобще не се радвал на идеята да даде 200 лева за билет. И Веско не смятал, че родната естрададжийка ще го изненада с нещо ново което да си струва парите. "И челна стойка да направи, няма да учуди никого. Но безспорно тя е страхотен професионалист", смята Веско.

През годините хората на Маринов често се шегували с лафове на Лилето. Дори събирали някои от бисерите й. Въпреки подигравателно си отношение много често примата ги канила в компанията си. Веско обаче колкото и да се стараел, все не успявал да влезе в дружеския кръг на Иванова.

"Никога не съм бил в много добри отношения с нея. Така и не можах да разбера защо, при положение че много пъти сме пътували заедно - и тук, и в чужбина... Не ме харесва май", със съжаление споделял Маринов нежеланието на шлагерната изпълнителка да й бъде приятел. Въпреки че Лили отсвирва Веско, той все пак решил  след концерта на 22 ноември като комплимент към примата да й подари от бонбоните с негово име.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !