Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Фолкът скача срещу ВИП Брадър

отпечатай новината

22.10.2012 10:15 | Видян 2615 пъти

Фолкът скача срещу ВИП Брадър

Фолк гилдията сериозно скочи срещу изцепките на съквартирантите във ВИП Брадър, пише в новия си брой Супер 19'.

Според изпълнителите е обидно да се допуска толкова агресивност срещу жанра, който вече е начин на живот за страната ни.

"Ако умрат всички чалгари, неговият живот дали ще се промени", каза Галена за Ники Сървайвъра, когато то бе гост в лайфа на ВИП Брадър. Певицата се ядоса на неизвестния  вип. Постоянните призиви на Николай в Къщата от рода на "Смърт за чалгата", предизвикаха гнева на Галена. Въпросът на певицата се оказа на място, а отговорът на Мартинов ще бъде повече от интересен.

Основният проблем на противниците според изпълнителката на Дяволът ме кара... е алкохолът. "Той е подстрекател на много избухвания", сподели пайнерката. Според клюката и други изпълнителки се готвят да реагират на атаките в тв риалити.

Певачките от димитровградската компания дори били привикани на среща от шефа си Митко Димитров, за да изградят заедно стратегия срещу „тираните“ на фолка. „Не стига, че жанрът ни е разтресен от кризата, ами и тия смешници във ВИП Брадър да хвърлят кал по нас“, тюхкал се чалга кралят. Мълвата разнася, че именно заради това, Митьо Пайнера резнал и квитанциите на Бони.

Той бил против тя да влиза в шоуто, тъй като усещал, че вътре съквартирантите ще обяват чалгата за упадъчна музика. Бонка обаче била непреклонна и решила да се раздели с продуцентите си, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !