Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Миро Каризмата стана сектант?

отпечатай новината

20.10.2012 09:00 | Видян 4310 пъти | Гласували 1

Миро Каризмата стана сектант?

Миро, който стана известен като част от дует Каризма, съвсем е залитнал по темата за Господ, коментират потресени негови колеги от музикалната гилдия.

Повече от година поп звездата е изпаднал в истински творчески колапс, пише Супер 19' в новият си брой, излизащ в понеделник.

Той не прави нито нови песни, нито клипове. Това силно депресирало изпълнителят на Губя контрол, поради което той все по-често изпадал в нервни кризи.  Именно заради това бившата творческа половинка на Галка се обърнал за помощ към Църквата.

От няколко месеца изпълнителя съвсем се е чалнал и не престава да говори за Господ. Когато се срещал със свои колеги на улицата или на някоя музикална промоция, той с тържествен глас обявявал, че Всевишния ще ни избави от всички беди.

На въпроси от рода на „Какво става с кариерата му и записва ли нови песни“, Миро казвал, че Исус Христос ще реши, кога отново да се върне на сцената. Другите изпълнители го гледали с нисхождение и безмълвно го отминавали.

Любопитното е, че поп певецът посещава една църква заедно с актьора от Под прикритие Ивайло Захариев. Известно е, че творецът също е много набожен и заедно с жена му Миряна са протестанти. Неотдавна талантливия актьор се ожени и дори заяви, че е направил това след като се е допитал с Господ.

Преди женитбата той гладувал цели шест дни, надявайки се да получи просветление това ли е жената с главно “ Ж„. И действително молитвите на младия талант били чути и от горе му дали знак чрез стих от Библията. Отговорът бил положителен и протестантът побързал да изпълни божията воля.

Миро също смятал, че именно Господ ще му помогне да възроди кариерата си, твърдят негови авери.

Мартин от Под прикритие му наливал в главата, че чрез молитви поп звездата ще излезе от пълния застой, ще има нови хитове и клипове, и ще стигне отново върха, пише още Супр 19'.

Поп бардът съвсем го е закъсал и от друга гледна точка, клюкарят го в музикантските среди. Неговите финикийски знаци съвсем се стопили.

Според запознати това се дължало на наказателни авторски квоти, които той изплащал към композиторите на Губя контрол, Август е септември и Ангел си ти, наложени му преди година от тях, както и заради безброй борчове около фалиралия му пиано бар Бродуей на бул.Витоша.

Заради тези си харчове синеокият певец не можел да плати на композитори, които да му напишат хитове, а този творчески застой пък от своя страна се отразявал и на активната му концертна дейност.

На любовния фронт Миро също бил закъсал и нямал сериозна финансова подкрепа от богати гаджета, твърдят врели и кипели в родния шоубизнес.

Дали Църквата ще помогне на изпълнителят остава спорен въпрос, но според просветлени, Каризмата се надява именно там да срещне някой, който ще го изкара от дупката, в която е попаднал.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !