Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Те не се къпят

отпечатай новината

16.10.2012 13:30 | Видян 9925 пъти | Гласували 3

Те не се къпят

Съквартирантите ореваха ораталъка, че Владо Данаилов не се бил къпел. Както е казал за такива случаи народът: "Гузен негонен бяга". Защото се оказва, че синът на Стефан Данаилов не само не е бил изключение в къшата на ВИП Брадър, научи Супер 19' от сигурен източник.

Той дори е бил сред чистниците в нея. Всичко това ни разказа напуснал съквартирант, пожелал анонимност.

Колкото по-голям интелектуалец е някой съквартирант във ВИП Брадър, толкова по-рядко стъпва в банята. До този извод достигнахме като средно аритметичен и обрисуващ логиката на къпането в телевизионната къща в Нови Хан. Ето и конкретните примери.


Една от първите мисии на съквартирантите, още докато Памела Андерсън правеше първото си пришествие в дома им, беше намазване с „калифорнийски тен”. Без да се пекат на слънце, те придобиха шоколадов загар.

Блондинката от Спасители на плажа пък ги караше да се гевезят, да се кълчат и да правят пози, обилно омазани с потъмнителя за кожа.

По данни на напуснали топинтелектуалката на ВИП Брадър Кристина Патрашкова побързала да си измие лицето от помадата след приключване на мисията. Но чак до другия понеделник под врата й личал плътният кафяв цвят, с който било обагрено тялото й надолу. С други думи поне 5-6 дни тя не е използвала душ.

Някои съквартиранти си обясняват този феномен с психология. Оказва се, че душ кабините в тв къщата са две. Те обаче са в обща баня. Възможно е някои по-притеснителни съквартиранти да изпитват известна неловкост да пристъпят в храма на чистотата, за да не бъдат наблюдавани от другарче от другия пол.


Най-избягвана компания за къпане се оказал Юлиян Константинов. Оперният певец има стабилни хигиенни навици. Той обаче е възвисок. Така можел да поглежда в съседната душ кабина, която не е със затворен таван, и да притеснява съквартиранта, който се баня успоредно с него.

Сървайвъра е другият естественик, който не признава къпането. Неслучайно много от съквартирантите не му казват нито Ники, нито Сървайвъра, а Робинзон Крузо. Част от причините за лепването на прякора са именно хигиенните навици. Чонекът, който спи на двора трудно намирал време да намине през банята. Бони на няколко пъти постави на публично обсъждане възмръсните му крака. Не се посвени даже да го заговори на тази щекотлива тема пред останалите обитатели на тв къщата.


Мариана Попова също не е сред най-горещите привърженици на топлата вода за измиване. Изобщо не бива да ни учудва, че тя дори гащите си сменя в спалнята, вместо да се прикрие на чисто в банята. И това не са сплетни, а наблюдения от излъчването на телевизионното предаване за знаменитости, пише Супер 19'.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !