Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Къци Вапцаров ридае пред психоложка в Къщата

отпечатай новината

16.10.2012 09:15 | Видян 3136 пъти

Къци Вапцаров ридае пред психоложка в Къщата

Шоуменът Къци Вапцаров се разплака пред психоложката Ани Владимирова, която се опита да му помогне да се справи с подигравките към него в къщата на ВИП Брадър.
Целта на срещата с психолога бе Вапцаров да се изправи пред цялата истина за себе си и начина, по който го възприемат съквартирантите.

Той изгледа специално подготвено видео, в което са събрани всички коментари и подигравки на виповете по негов адрес.

Целта на мисията му бе да преосмисли поведението си и да намери подход към съквартирантите и да накара поне пет от номиниралите го седем човека да му се извинят. "Няма смисъл да превъзпитавам хора на по 45 години. Не се изправям срещу тях не от страх, а от нежелание", обясни поведението си Къци.

Това е игра, в която той не успява да влезе, коментира приятелят му - актьорът Геро.

Обичаме да си намираме жертва, която да ни кара да се чувстваме по-силни, коментира отношението към Къци Мартин Карбовски.

Първа в Къщата се извини на Къци Марияна Попова . Не съм искала нищо да ти спестя, призна с присъщата си искреност Попова, но все пак му стисна ръката. Извинение поднесе и Багата, за което получи клетва за приятелство от шоумена.

Провокирана от него, Златка го прегърна и му каза: Извинявай. Специални извинения поднесе Ники Мартинов, а Юлиян Константинов поиска прошка за подигравките за начина, по който Къци яде ябълка. Прегръдка за извинение имаше и с журналистката Кристина Патрашкова .

Направих го заради трите си деца, обясни пред Ники Кънчев номинираният за изгонване, за когото зрителите вече гласуват. Заедно с него номинации получиха Бони и Златка.

източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !