Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Блатечки: Пуша като идиот, но смятам да спра

отпечатай новината

15.10.2012 10:45 | Видян 1718 пъти

Блатечки: Пуша като идиот, но смятам да спра

Всенародният любимец Асен Блатечки обмисля да спира цигарите. Актьорът от “Стъклен дом” отказал папирусите преди да започне снимките на сериала, но задимил отново по задължение.

Много държаха за ролята си да пуша и аз по една, по две цигарки и започнах да си купувам, споделя актьорът. От цигарите обаче се поддържал слаб и това му било нужно за предстоящи роли. Имам да свърша малко работа, да снимам, и след това ги спирам, зарича се актьорът, който качил 11 кила за седем месеца при предходното отказване на цигарите.

Преди дни Блатечки обикалял ивайловградските села, за да оглежда границата и да свиква с реалността преди снимките на нов филм. Лентата ще разказва за убийство на две 17-годишни германчета – нарушители на българската бразда. Дълги години родителите ги издирвали, но едва 15 години по-късно научили истината за тях, тъй като у нас инцидентът бил потулен. Тръгваме с голяма кошница, точи се Блатечки, но отказва да издаде в каква роля ще влезе. Разкрива единствено, че ще е главният герой.

Най-истинските хора са по границата, по крайщата на страната, по северозапада, смята актьорът.

Мечтата му е да има свой собствен театър, в който да работи само с приятели. Искам театър като в Русия, там всеки голям си има театър, казва Блатечки.

Замислял съм се дали мога да играя гей, но в момента мисля, че с мъж не мога да се целувам с език, няма да мога да се преодолея, категоричен е Блатечки .

Най-атрактивният му подарък от скоро време бил заек, който в момента дебелеел на село. Блатечки признава, че плаче - разплакал се на филма "Въздушен конвой".


източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !