Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гаджето на Росен го заряза

отпечатай новината

14.10.2012 09:25 | Видян 3339 пъти

Гаджето на Росен го заряза

Завръщането на култовата „Всяка неделя" по Нова телевизия шамароса рейтинга на „Нека говорят", а отзвукът от плесницата бързо стигна до ушите на Би Ти Ви шефовете. Най-пикантната клюка в коридорите на частната медия в момента гласи, че Росен е бил привикан за сериозен разговор от началството. На срещата той получил предупреждение, че ще бъде натирен, ако конкуренцията изяде рейтинга му. Гологлавият водещ се заклел, че това няма да се случи и „Нека говорят" ще запази господството си в неделния следобед, но звучал някак неубедително.

Забележките на ръководството притеснили водещия и продуцентите му. Екипът се мобилизирал на 100 процента и през последните две седмици успял да предотврати нови сривове в рейтинга.

Докога ли обаче ще издържат силите на Роско? Кеворк е врял и кипял в телевизионните битки и със сигурност тепърва ще вгорчава още и още живота на колегата си от Би Ти Ви, прогнозират медийни експерти.

Несгодите в Службата не са единственият проблем за бившия сценарист на Слави. Според хора от антуража му положението в личния му живот е доста по-зле от това в службата. Преди няколко седмици водещият преживял поредната си любовна катастрофа и днес връзката му с красавицата Зарина вече е минало.

Росен и изгората му изкараха заедно четири години и дори крояха планове за сватба. Наскоро обаче балерината и
възпитаникът на полицейската школа в Симеоново взели решение да сложат точка на отношенията си и да поемат в различни посоки. Пред свои приятели Петров признал, че вече не е интимен със Зарина, но отказал да се впуска в обяснения каква е причината за разлъката им.

В обкръжението на водещия са потресени от драматичния развой на връзката му с хубавицата. До неотдавна познатите на Роско били убедени, че в лицето на танцьорката той е срещнал жената на живота си, която никога няма да го предаде и разочарова.

Уви, съдбата ги опровергала. Сега освен за красавицата Росен тъгува и за невръстната й дъщеричка, която отглеждаше като свое дете.

„Той изглежда много суров пред хората, но иначе си е нормален човек с мечти и чувства. За себе си искаше едно щастливо семейство с жена, която го обича истински. Вярваше, че Зарина е любовта на живота му, но остана много излъган и наранен от нея", обобщават драмата на водещия близките му.

Завърнал се в редиците на ергените, Петров хвърлил цялата си енергия в предаването си. Единственото, с което разнообразявал ежедневието си, бил железният му фитнес режим. Роско е маниак в тренировките, а под сакото, с което води шоуто си, крие огромни бицепси и коремни плочки.

„Блъска в залата като животно. Спортът е всичко за него. С фитнес Росен сваля напрежението и се зарежда с енергия. Ако не са тренировките, ще рухне", коментират запознати с житието битието на Би Ти Ви звездата.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !