Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Майката на Златка: Страх ме е за детето ми !

отпечатай новината

12.10.2012 13:00 | Видян 3254 пъти

Майката на Златка: Страх ме е за детето ми !

"Притеснявам се за Златка . Тя е много чувствителна. Явно престоят в къщата не ѝ понася добре. Много се изплаших, когато припадна. Дано не е нищо сериозно", опасява се майката на плеймейтката Маргарита Червенкова.

Родителката на Златка не може да си обясни нервния срив на дъщеря си. Според Маргарита дъщеря ѝ е силна и борбена, но явно изолацията е пагубна за нея. "Не мисля, че дъщеря ми още обича Благой", предполага Маргарита. Последните събития в къщата обаче говорят точно за обратното, пише България днес.

Преди няколко дни Златка получи мисия да се грижи за Багата и да му бъде лична мед сестра. Вчера миската помоли "ВИП брадър" да удължи мисията ѝ да се грижи за Багата, като написа молбата си на лист хартия с червило и я показа на камерите.

В изповедалнята тя призна, че все още иска да бъде с него, но знае, че това няма как да се случи. Златка твърди, че харесва Благой такъв, какъвто е, дори когато е студен към нея. През сълзи тя разказва как е преживяла новината, че Благой е в болница, и защо не е отишла да го види.

"Бях съсипана, но не намирах сили да го видя болен и безжизнен в болничното легло", проплака силиконката .

След откровенията си в изповедалнята Златка промени мнението си и помоли "ВИП брадър" мисията й да приключи час по-скоро, защото не може да понася повече близостта с бившия си приятел. Самосъжалението ѝ води до нервна криза.

източник: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !