Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бони се гаври с химна

отпечатай новината

10.10.2012 13:00 | Видян 2375 пъти

Бони се гаври с химна

Докато кръвните братя на Бонка стискат палци и цъкат есемеси за нея, мургавата фолк звезда успя да подразни българските зрители, осквернявайки в ефир един от нашите национални символи - химна. По време на лайва в понеделник вечер Бонка реши да се направи на оригинална и за да блесне пред всички, запя с пълно гърло химна. Само няколко секунди по- късно обаче се оказа, че ромската перла е допуснала голяма грешка, защото дори не знае правилния текст на песента.

Вместо "над Пирина пламеней", Бони извиваше глас на "планеней". Гаф имаше и в следващия куплет, където вместо "твойта хубост, твойта прелест" Бони припяваше "мойта прелест", сочейки себе си с пръст. Кулминацията на гаврата с националния химн обаче дойде, когато певицата реши да смени мелодията  и премина директно на "Джелем, джелем".

В този момент към нея се присъедини и защитаващата я от елиминация Софи Маринова, която беше в студиото. Прегърнати, двете ромски диви запяха с пълно гърло химна на етноса си, без дори да се усетят, че поругават в национален ефир този на българите.

"Това е срам, може ли такова нещо!", "Гавра с националния химн!","Държавата ни се циганизира", бяха само част от гневните зрителски коментари, залели форумите след изцепката на Бони. Въпреки недоволството на публиката обаче чалга дивата не само беше спасена от изгонване, но дори успя да събере най-много гласове от публиката. От екипа на "ВИП Брадър" издадоха, че след затварянето на линиите за гласуване резултатите от зрителския вот са били категорични и Бони буквално е отвяла другите номинирани - Ники Мартинов, Ирен и Владо, с рекордните есемеси в своя подкрепа.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !