Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Тикат Бони за победа

отпечатай новината

09.10.2012 16:00 | Видян 1910 пъти

Тикат Бони за победа

Макар че миналата седмица беше номинирана за втори път от съквартирантите си, Бони е убедена, че ще бъде на финала и дори ще спечели "ВИП Брадър". Ромската изпълнителка си придава важности пред останалите випове в Къщата, заявявайки, че никак не се притеснява от вечерта на елиминациите.

Не е тайна, че смуглата фолк звезда разчита освен на многобройните си фенове и на своите братя по кръв. Бони е сигурна, че ще получи солидна подкрепа от ромското малцинство у нас, така че колкото и пъти да я номинират, ще остане в шоуто до финала. Интересна подробност обаче е, че не само зрителите оказват съдействие на певицата.

В една от последните мисии във "ВИП Брадър" Бони беше представена като жертва на другите, след като стана ясно, че повечето, обиди в Къщата са били насочени към нея.

Продуцентите на шоуто умишлено спестиха нейните злословия към съквартирантите и я представиха като мъченица. По този начин финалът, а защо не и победата са в кърпа вързани на Бони, а тя е спокойна че няма да бъде изгонена от зрителите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !