Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ирен: Убих човек заради Ламбо

отпечатай новината

09.10.2012 14:00 | Видян 13791 пъти | Гласували 1

Ирен: Убих човек заради Ламбо

Бизнесът на Нико Тупарев нямаше да го има, ако навремето актьорът не беше член на НСРТ и не бе лансирал сина на жена си и Вили Цанков за продуцент, пише в новия си брой Супер 19'.

"Със Стефан се срещнахме на снимките на филма Поема през пролетта на 1985 г. Тогава живеех с друг мъж и бях бременна от него. На терена Стефан много се грижеше за мен, беше много внимателен. Заедно снимахме, заедно вечеряхме.

Постепенно се влюбих в него и започна нашата връзка. Тогава реших да направя аборт. Защото разбрах, че искам да родя бебе единствено на Стефан – необикновен човек, докоснат от Бога. Абортирах в 6-ия месец. Гинеколозите бяха единодушни – аборт в шестия месец е истинско убийство...

Тогава плодът в утробата вече е оформено човече, което дори може да оцелее извън майка си макар и в кувьоз. Аз обаче си внуших, че трябва да дам дете на този велик в очите ми човек, който няма поколение. За Стефан няма по-хубаво нещо на света от сина му. Неговото съществуване няма смисъл без Владимир.

Този факт обаче нямаше как да бъде осъзнат по-рано, започва да се осъзнава едва сега”, изповядва се Ирен Кривошиева.

Заради тези признания в нейната книга тя беше жестока критикувана и осъдена като „абсолютно малоумна” от съквартиратката си във ВИП Брадър Кристина Патрашкова.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !