Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави спи с 2 кучета

отпечатай новината

27.09.2012 13:00 | Видян 3305 пъти

Слави спи с 2 кучета

Всички в екипа на Дългия се дивят как така е приел животни в дома си и дълго не вярвали за съществуването на кучетата. Учиндолският шоумен е известен с желязната си дисциплина, мания за чистота и егоцентричност. Затова колегите му били шокирани от промяната в характера му. Повечето я отдават само на едно - любовта към Мартина.

Покрай балерината Слави доказва на практика поговорката, че влюбените са слепи и напълно се променят. В крайна сметка се оказало, че водещият наистина гледа кучета в дома
си.Той показал снимки на бебетата на сценаристите и дори обяснил, че палетата са същински ангелчета и много го забавляват. Идеята за купуването им пък била на Мартина.

Варненката от малка обичала животните и отглеждала какви ли не твари като ученичка. Слави веднага откликнал на желанието й да гледат куче. За да не е самотно обаче, решили да вземат две - мъжко и женско. Така от няколко месеца Дългия и любовницата му тренират за родители, грижейки се за капризните бебета, които дундуркали досущ като деца.

Малките мопсчета били не просто съквартиранти на звездната двойка. Те са завзели дома им и не им се отказвало нищо. "Мартина ги храни в устата, облича ги в дрешки и дори спи с тях", издава колежка на балерината от "Магаданс".

Половинката на Дългия била напълно пристрастена към мопсчетата и толкова им се радвала, че сърце не й давало да им забрани да се качват на леглото. Така палетата се настанили трайно и в кревата на Слави и Мартина. Мнозина от екипа на шоумена още не вярват, че Трифонов се е променил дотолкова, че да спи с кутретата, но изглежда любовта му към балерината прави чудеса.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !